BAKTERIÁLNE KULTÚRY PRE SYRY GRÉCKEHO TYPU BROWIN
BAKTERIÁLNE KULTÚRY PRE SYRY GRÉCKEHO TYPU BROWIN
Kód tovaru: 13219616112
- Kód výrobcu: 411241
- Značka: Browin
- Účel: K syru
- Obchodné meno: Bakteriálne kultúry pre grécky syr
- Stav balenia: Originál
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
-
Sprostredkovanie tovaru z Poľska
-
Rýchle doručenie a doprava zadarmo
-
Výber z 15 miliónov produktov
-
Kvalita a dôvera bez rizika
Výrobca: Browin
Značka: Browin
Kód produktu: 411241
>
Dokonale zladená zmes baktérií mliečneho kvasenia, ktorá vám umožní vyrobiť lahodný domáci grécky syr, ktorý je skvelým základom zdravej výživy, navyše bez lepku. Vďaka použitiu lyofilizácie – špeciálnej metódy sušenia, ktorá je jednou z najdokonalejších metód konzervácie potravín, si kultúry dlhodobo zachovávajú svoj plný potenciál.
Dôležité vlastnosti:
- Na 50 l mlieko
- Na použitie pre grécky syr
- >
V prípade čerstvého mlieka „od kravy“ sa odporúča pasterizovať ho pri teplote cca 65 stupňov C po dobu 30 minút.
Do hrnca nalejeme 6 L mlieka a zohrejeme na 33°C. Vypnite kúrenie. Odmerajte asi 0,4 g baktérií a v pohári rozpustite v malom množstve vlažnej vody. Všetko pridáme do mlieka a dôkladne premiešame.
Nechajte prikryté približne 1 hodinu. Po uplynutí tejto doby - ak ste použili nízkopasterizované komerčné mlieko - pridajte cca 1 g sypkého chloridu vápenatého (v prípade čerstvého kravského mlieka - pridávanie chloridu vápenatého je zbytočné), zohrejte mlieko na 38°C a pridajte cca 0,6 g sušeného syridla, rozpusteného v malom množstve vlažnej vody. Premiešajte niekoľkými pevnými pohybmi.
Vypnite kúrenie. Asi po 50 minútach tvaroh nakrájame na kocky so stranou 1-2 cm. Okrem toho je možné zrazeninu rezať aj pod uhlom. Nechajte 10-15 minút, aby sa srvátka začala oddeľovať.
Po uplynutí tejto doby tvaroh pretlačíme sitom a naberačkou odoberieme do neho vytekajúcu srvátku. Keď sa väčšina srvátky oddelí, preložte tvaroh na gázu a vložte ju do lisu na syr.
Postupne zvyšujte zaťaženie lisu. Po dosiahnutí zaťaženia cca 5 kg nechajte syr minimálne 12 hodín pri izbovej teplote. Vložte syr do slaného nálevu (1 l vody + 180 g soli) na 6 hodín a potom do druhého nálevu (1 l vody + 70 g soli) na ďalšie uskladnenie a uchovávajte v chladničke.
Zloženie: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktóza
Čistá hmotnosť: približne 3 g
Hmotnosť bakteriálnych kultúr sa môže líšiť v závislosti od ich aktivity.
PACKETA - výdajné miesto
- Objednávky do 20 € (4,2 € doprava), nad 20€ je doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na náš sklad.
- Pri hmotnosti do 15 kg a do celkového obvodu balíka rozmeru 2 m.
- Za dodatočne vzniknuté náklady si účtujeme servisný poplatok vo výške 4,2 € za každý balík naviac, pri hmotnosti nad 15 kg alebo pri presiahnutí rozmerov celkového obvodu balíka (2 m) je účtované individuálne poštovné konzultované so zákazníkom v rámci objednávky vopred.
GLS SR - kuriér
- Objednávky do 20 € (4,9 € doprava), nad 20€ je doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na náš sklad.
- Pri hmotnosti do 30 kg a do celkového obvodu balíka rozmeru 3 m (3 m = 2x výška + 2x šírka + 1x dĺžka).
- Za dodatočne vzniknuté náklady si účtujeme servisný poplatok vo výške 5,99 € za každý balík naviac, pri hmotnosti nad 30 kg alebo pri presiahnutí rozmerov celkového obvodu balíka (3 m) je účtované individuálne poštovné konzultované so zákazníkom v rámci objednávky vopred.
GLS SR - Parcelshop
- Objednávky do 20 € (3,9 € doprava), nad 20€ je doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na náš sklad.
- Pri hmotnosti do 30 kg a do celkového obvodu balíka rozmeru 3 m (3 m = 2x výška + 2x šírka + 1x dĺžka).
- Za dodatočne vzniknuté náklady si účtujeme servisný poplatok vo výške 3,9 € za každý balík naviac, pri hmotnosti nad 30 kg alebo pri presiahnutí rozmerov celkového obvodu balíka (3 m) je účtované individuálne poštovné konzultované so zákazníkom v rámci objednávky vopred.
PACKETA ČR - výdajné miesto
- Cena dopravy je 2,9 € a do 15 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
GLS ČR - kuriér
- Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
GLS ČR - Parcelshop
- Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
Vašou objednávkou sa zaoberáme až po prijatí platby na náš účet. Za tovar môžete vopred zaplatiť
- zálohová platba (objednávky do 20 €) - 30 % z ceny tovaru + poštovné 3,9 € + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- zálohová platba (objednávky nad 20 € do 300 €) - 30 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- zálohová platba (objednávky nad 300 €) - 50 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- Plná čiastka - pri preberaní tovaru neplatíte nič navyše.
Vašu objednávku môžete uhradiť
- PREVODOM NA ÚČET
- VKLADOM NA ÚČET
- POŠTOVOU POUKÁŽKOU
Informácie o účte pre platbu
Meno a priezvisko: Milan Čelko KUPSITO
Tatra banka, a.s.
Hodžovo nám. 3
811 06 Bratislava
IBAN: SK1411000000002948180519
SWIFT / BIC: TATRSKBX
Pri úhrade je nutné uviesť variabilný symbol = ČÍSLO OBJEDNÁVKY (bez VS nebude možné priradiť platbu k objednávke).
Zobraziť viac
PODOBNÉ PRODUKTY
Zakwaska pre kultúru baktérií Yoghurt Fit&Slim
Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Fit & Slim - 1 fľaštička po 0,5 g Štartér na prípravu domáceho jogurtu obsahuje živú mikroflóru bakteriálnych kultúr a jeho rozlišovacou zlož…
-16%Zakwaska Imu Bacteria Culture Jogurt 0,5g 1ks
Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Imu Yoghurt - 1 fľaštička po 0,5 g Zakwaska Imu-Yogurt je štartér pre domáci jogurt s obsahom probiotických kmeňov bakteriálnych kultúr, napr…
Jogurt Zakwaska Vegurt Do Vegurtu Vivo 2 ks
Zakwaska Simbilakt For Joghurt VivioVials v balení: 2 Zloženie: maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus…
-8%Zakwaska Acidolakt For Jogurt Vivo Jogurt 2 ks
Zakwaska Acidolakt Vivio JogurtVialky v balení: 2Zloženie: maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Stre…
-8%Kysnuté cesto na jogurt Vivo jogurt 2 ks
Zakwaska For Joghurt VivioPočet fľaštičiek v balení: 2Zloženie: maltodextrín, lyofilizované kmene baktérií: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, L…
-18%set VEGURT SOURDEL NA JOGURT VEGE 2 fľaštičky
VIVOSET 2 X VEGURTU ACID 2 injekčné liekovky v súprave Dátum spotreby: 23.02.2023----------------------------------- -- -----------Čo je VEGURT Klasický jogurt sa vyrába z kravskéh…
Vivo Zakwaska pre jogurt 2 injekčné liekovky
Vivo Zakwaska pre jogurt 2 injekčné liekovky VIVO KYSELNÝ JOGURT 2 FLAŠKY Zloženie: LAKTÓZA (Z MLIEKA), sacharóza, lyofilizované bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, Lact…
-24%Vivo Zakwaska Entero Jogurt 2 injekčné liekovky
VIVO Jogurt Entero kartón 2 kusy Jedna fľaštička sa používa na okyslenie 1 až 3 litrov jogurtu. Nezabúdajte, že predjedlá z kysnutého cesta musia byť uložené v chladničke. Na prípr…
-29%Zakwaska Pro Bio živé bakteriálne kultúry Vivo - 2x1g
Zakwaska Pro Bio živé bakteriálne kultúry Vivo - 2x1g Popis produktu: Opevnená flóra Zakwaska Simbilakt má najväčší počet bakteriálnych kultúr zo všetkých ponúkaných predk…
-26%Zakwaska Pro Bio živé bakteriálne kultúry Vivo - 2x1g
Zakwaska Pro Bio živé bakteriálne kultúry Vivo - 2x1g Popis produktu: Opevnená flóra Zakwaska Simbilakt má najväčší počet bakteriálnych kultúr zo všetkých ponúkaných predk…
Hodnotenie obchodu
Inak všetko bolo v poriadku.
Zobraziť viac