EKO Jogurt L+ Kyslé mlieko | Baktérie doktora Kempistu
EKO Jogurt L+ Kyslé mlieko | Baktérie doktora Kempistu
Kód tovaru: 12101322199
- Kód výrobcu: EKO Jogurt L+ Slnko a Jedlo
- Značka: Sun & Foods
- Účel: Pre jogurt
- Obchodné meno: Jogurt l + sada baktérií na výrobu jogurtu
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
-
Sprostredkovanie tovaru z Poľska
-
Rýchle doručenie a doprava zadarmo
-
Výber z 15 miliónov produktov
-
Kvalita a dôvera bez rizika
ECO Jogurt L+ ECO Kyslé mlieko
Mrazom sušené bakteriálne kultúry na výrobu domáceho L+ jogurtu a kyslého mlieka
Vďaka bohatému a rozmanité bakteriálne zloženie jogurtu L+ je najuniverzálnejšie a vhodné pre všetky vekové kategórie. Odporúča sa spočiatku na obnovu črevnej bakteriálnej flóry a neskôr na preventívnu starostlivosť o črevnú flóru.
- Jemná chuť a bakteriálne zloženie ju predurčujú pre deti.
- Pretože baktérie odbúrava laktázu, kyslé mlieko je ľahšie stráviteľné a lepšie tolerované ako bežné mlieko a priaznivo pôsobí na črevnú flóru.
- Dieťaťu poskytuje aj mnoho prírodných, ľahko stráviteľných látok, medzi ktoré patria: aminokyseliny, vápnik, vitamíny skupiny B, K2 a ďalšie zložky potrebné pre rast a vývoj.
Cena je zasúpravu 2 vrecúšok (netto hmotnosť : 4,9g x2)
1 vrecúško vystačí na prípravu 1 litra L+ jogurtu a/alebo kyslého mlieka
Ak dodržíte odporúčaní výrobcu a vykonávaním pravidelného množenia v súlade s pokynmi, tento proces môže trvať niekoľko (až 6) mesiacov.
Čas použiteľnosti: b>
- 02-2025 (jogurt)
- 07-2024 (kyslé mlieko)
Charakteristika
- Podporuje tráviace procesy a priaznivo pôsobí na peristaltiku čriev.
- Vďaka živým baktériám a obsahu kyseliny mliečnej pomáha v boji proti škodlivým baktériám a plesniam, obnovuje správna bakteriálna flóra tráviaceho traktu a jeho správne pH.
- Obsahuje veľké množstvo vitamínov, vrátane: A, B2, B12, K2. Vitamín B₂ je typický vitamín mladosti. Vitamín B₂ sa podieľa na tvorbe červených krviniek a posilňuje nervový systém.
- Obsahuje okrem iného: veľké množstvo organického vápnika. Vápnik sa podieľa na viac ako 300 reakciách prebiehajúcich v našom tele.
- Má široké využitie aj v kozmetike - možno ho použiť napríklad na strie.
- Môžete tiež z kyslého mlieka vyrábame syr, ktorý je vhodný na konzumné aj kozmetické účely.
Priaznivo pôsobí na tráviaci trakt:
- zlepšuje trávenie a vstrebávanie potravy,
- ovplyvňuje lepšiu peristaltiku čriev,
- látky produkované baktériami, ako napr. kyselina mliečna bojuje proti škodlivým baktériám a plesniam,
- zabraňuje infekciám a zápalom,
Domáce produkty nepodliehajú priemyselnému spracovaniu, preto baktérie, ktoré obsahujú, sú živé a priaznivo pôsobia na náš organizmus.
Produkt má:
- CERTIFIKÁT PL-EKO-02, POĽNOHOSPODÁRSTVO EU / NON- EÚ
- Produkt je v súlade so smernicou EÚ 1829/2003 a 1830/2003 Európskeho parlamentu a Rady z r. 22/09/2003
Obsahuje bakteriálne kultúry:
- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium lactis
Neobsahuje:
- Geneticky modifikované ingrediencie
- Cukor, zahusťovadlá, lepok alebo akékoľvek chemické prísady
- Stopy alergénov
- Lepkové výrobky (obilniny), vajcia, ryby, sója, arašidy podzemnica olejná, zeler, horčica (horčica), sezam, oxid siričitý a disulfid, kôrovce, mäkkýše, vlčí bôb.
- Neobsahuje ani stopové množstvá alergénov.
Naše bakteriálne kultúry boli uznané medzinárodným trhom ako bezpečné na konzumáciu.
AKO ZAČAŤ TERAPII DR KEMPISTOVY?
- Jogurtovú terapiu začíname z L+ jogurtu.
- Vďaka baktériám, ktoré obsahuje, sa obnovuje normálna bakteriálna flóra tráviaceho traktu.
- Acidophilus je obzvlášť dôležitý, pretože jeho pôsobenie podporuje liečbu gastrointestinálnych ochorení spôsobených Helicobacter pylori.
- li>
- Po 14 dňoch pridáme kyslé mlieko.
- Ráno pokračujeme v pití L+ Jogurt, a na poludnie a večer kyslé mlieko.
Prítomnosť živých organizmov baktérií a látok, ktoré produkujú, vrátane: kyselina mliečna podporuje regeneráciu správnej bakteriálnej flóry tráviaceho traktu, zlepšuje trávenie a metabolizmus.
- Reguluje činnosť tráviaceho traktu,
- Zabraňuje rozvoj škodlivých mikroorganizmov v tráviacom trakte, prevencia hnačky a podpora imunitného systému.
- Posilňuje kosti zvýšeným vstrebávaním vápnika a fosforu.
- Znižuje príznaky intolerancie laktózy.
AKO PRIPRAVIŤ BIO DOMÁCI JOGURT L+
Najlepšie je použiť plnotučné kravské alebo kozie mlieko (nie UHT typ) alebo rastlinné nápoj (mandľový, sójový, ovsený).
ROVNAKÉ RADY TÝKAJÚ PRÍPRAVY KYSLENÉHO MLIEKA
Pripravte si:
- Litrový téglik (najlepšie vopred sterilizovaný) s tesným uzáverom.
- Vrecúško s jogurtovými bakteriálnymi kultúrami.
- Liter mlieka alebo rastlinného nápoja
- Mlieko zohrejte na 42° (platí pre pasterizované mlieko z obchodu). Čerstvé mlieko zohrejeme na 80°C, aby sme zabili cudzie baktérie (na povrchu mlieka sa objaví prvá šupka).
- Mlieko nalejeme do nádoby (napr. do sklenenej nádoby) a ochladíme na 42°C .
- li>
- Otvorte vrecúško s baktériami, nalejte ho do mlieka a jemne premiešajte. Nádobu pevne uzavrite. Baktérie nalejeme do mlieka, ktoré má 42°C! Baktérie umierajú pri vyšších teplotách. Na meranie teploty môžete použiť špeciálny teplomer. Môžete si ho kúpiť tu.
- Necháme ho kvasiť 8 až 16 hodín pri teplote asi 42°C, kým nedosiahne príslušnú hustú konzistenciu. Zvyčajne to trvá približne 12 hodín.
Na udržanie teploty 42°C môžeme zaváraciu nádobu vložiť do hrnca s veľmi teplou vodou siahajúcou pod úroveň uzáveru ( samozrejme, vodu treba z času na čas vymeniť, aby sa zohriala). Nádobu môžeme tiež vložiť do mierne predhriatej rúry alebo ju zabaliť do deky.
Pozor!
Ak dôjde k prvému násobeniu nefunguje, mozes si mlieko nechat.do 24 hod. Po 12 hodinách skontrolujeme, či je jogurt hotový - ak nič nevytečie, celý ho zohrejeme (v rúre alebo hrnci s teplou vodou) a opäť odstavíme na ďalších maximálne 12 hodín. na množenie.
ĎALŠIE NÁSOBENIE
Nasledujúce množenie je najlepšie vykonať počas prvých 3 dní a najneskôr do 7 dní od výroby predchádzajúci výrobok (čím je kvások starší, tým horšie sa množí).
Na každý liter novo pripraveného mlieka/rastlinného nápoja (podľa bodov 1 a 2) pridáme 4 polievkové lyžice vopred pripraveného výrobku a postupujte presne ako pri prvom množení.
Ak sa budete riadiť odporúčaniami výrobcu a budete vykonávať pravidelné množenie v súlade s návodom, je možné tento proces vykonávať niekoľko (až 6) mesiacov.
Namnožený produkt je možné uchovávať v chladničke až 7 dní, vo vrecúšku podľa dátumu spotreby (vrecúško treba uchovávať aj v chladničke).
PRÍPRAVA VEGAN L+ JOGURTU Z RASTLINNÉHO NÁPOJE
V prípade rastlinných nápojov postupujte podľa všeobecných pokynov na množenie baktérií, ale musíme pamätať na dve dôležité veci:
- Rastlinné mlieka neobsahujú laktózu, ktorou sa baktérie živia. Na 1 liter nápoja preto pridajte polievkovú lyžicu cukru (stévia, xylitol nezaberie!). Počas procesu fermentácie cukor „zožerú“ baktérie. Pred zahriatím nápoja pridajte cukor, aby sa dobre rozpustil.
- Jogurty z rastlinných nápojov sú dosť tekuté, preto pridajte 1 čajovú lyžičku agar-agaru na 1 liter nápoja, aby bola konzistencia jogurtu hustejšie.
Po vykysnutí odoberieme vrchnák a uložíme do chladničky.
Takto pripravený výrobok je vhodný na konzumáciu, ale je aj zdrojom baktérie na ďalšie množenie.
Ste vítaní aj na ďalších aukciách :)
kde nájdete doplnky stravy a potravinové produkty s detoxikačnými alebo čistiacimi vlastnosťami, ktoré mám ja osobne skontrolované.
PACKETA - výdajné miesto
- Objednávky do 20 € (4,2 € doprava), nad 20€ je doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na náš sklad.
- Pri hmotnosti do 15 kg a do celkového obvodu balíka rozmeru 2 m.
- Za dodatočne vzniknuté náklady si účtujeme servisný poplatok vo výške 4,2 € za každý balík naviac, pri hmotnosti nad 15 kg alebo pri presiahnutí rozmerov celkového obvodu balíka (2 m) je účtované individuálne poštovné konzultované so zákazníkom v rámci objednávky vopred.
GLS SR - kuriér
- Objednávky do 20 € (4,9 € doprava), nad 20€ je doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na náš sklad.
- Pri hmotnosti do 30 kg a do celkového obvodu balíka rozmeru 3 m (3 m = 2x výška + 2x šírka + 1x dĺžka).
- Za dodatočne vzniknuté náklady si účtujeme servisný poplatok vo výške 5,99 € za každý balík naviac, pri hmotnosti nad 30 kg alebo pri presiahnutí rozmerov celkového obvodu balíka (3 m) je účtované individuálne poštovné konzultované so zákazníkom v rámci objednávky vopred.
GLS SR - Parcelshop
- Objednávky do 20 € (3,9 € doprava), nad 20€ je doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na náš sklad.
- Pri hmotnosti do 30 kg a do celkového obvodu balíka rozmeru 3 m (3 m = 2x výška + 2x šírka + 1x dĺžka).
- Za dodatočne vzniknuté náklady si účtujeme servisný poplatok vo výške 3,9 € za každý balík naviac, pri hmotnosti nad 30 kg alebo pri presiahnutí rozmerov celkového obvodu balíka (3 m) je účtované individuálne poštovné konzultované so zákazníkom v rámci objednávky vopred.
PACKETA ČR - výdajné miesto
- Cena dopravy je 2,9 € a do 15 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
GLS ČR - kuriér
- Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
GLS ČR - Parcelshop
- Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
Vašou objednávkou sa zaoberáme až po prijatí platby na náš účet. Za tovar môžete vopred zaplatiť
- zálohová platba (objednávky do 20 €) - 30 % z ceny tovaru + poštovné 3,9 € + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- zálohová platba (objednávky nad 20 € do 300 €) - 30 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- zálohová platba (objednávky nad 300 €) - 50 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- Plná čiastka - pri preberaní tovaru neplatíte nič navyše.
Vašu objednávku môžete uhradiť
- PREVODOM NA ÚČET
- VKLADOM NA ÚČET
- POŠTOVOU POUKÁŽKOU
Informácie o účte pre platbu
Meno a priezvisko: Milan Čelko KUPSITO
Tatra banka, a.s.
Hodžovo nám. 3
811 06 Bratislava
IBAN: SK1411000000002948180519
SWIFT / BIC: TATRSKBX
Pri úhrade je nutné uviesť variabilný symbol = ČÍSLO OBJEDNÁVKY (bez VS nebude možné priradiť platbu k objednávke).
- dlhšia doba dodania
Zobraziť viac
PODOBNÉ PRODUKTY
EKO Kefír - Sun and Food - živé bakteriálne kultúry
ECO KEFIR Mrazom sušené bakteriálne kultúry na výrobu domáceho kefíru Vzhľadom na mierne odlišné zloženie a pozitívny vplyv na metabolizmus sa odporúča najmä ako pod…
DOPRAVA ZADARMOEKO Jogurt L+ bakteriálny kultivátor od Dr. Kempistu
Eko jogurt L+ Jogurtové baktérie na výrobu L+ jogurtu Vďaka svojmu bohatému a rozmanitému bakteriálnemu zloženiu je L+ jogurt najuniverzálnejší a vhodný pre všetky vekové…
-8% DOPRAVA ZADARMOECO KEFIR - živé bakteriálne kultúry od Dr. Kempistu
ECO KEFIR Mrazom sušené bakteriálne kultúry na výrobu domáceho kefíru Vzhľadom na mierne odlišné zloženie a pozitívny vplyv na metabolizmus sa odporúča najmä ako pod…
-18% DOPRAVA ZADARMOKefírové zrno TIBETSKÁ HUBA 10 g + ebook
AUKCIA TIBETSKEJ HUBY: 10 gramov ČO JE TIBETSKÁ HUBA? Tibetská huba je kultúra baktérií a húb, ktoré po pridaní do mlieka naštartujú proces fermentácie, ktorého výsledkom je k…
-30% DOPRAVA ZADARMOKváskový štartér do bulharského jogurtu (originál) 10 kapsúl.
Je nám ľúto, ale v prípade denných teplôt 30 a viac stupňov alebo pod nulou negarantujeme objednávku cez Paczkomat na produkt vyžadujúci teplotný režim. Produkt neobsahuje ži…
-20% DOPRAVA ZADARMOKefírový kvások 10 kapsúl GENESIS
Je nám ľúto, ale v prípade denných teplôt 30 a viac stupňov alebo pod nulou negarantujeme objednávku cez Paczkomat na produkt vyžadujúci teplotný režim. Produkt neobsahuje ži…
-15% DOPRAVA ZADARMOBifido jogurtový štartér 10 kapsúl.
Je nám ľúto, ale v prípade denných teplôt 30 a viac stupňov alebo pod nulou negarantujeme objednávku cez Paczkomat na produkt vyžadujúci teplotný režim. Produkt neobsahuje ži…
-26% DOPRAVA ZADARMOKefírové zrno TIBETSKÁ HUBA 10 g + leták
AUKCIA TIBETSKEJ HUBY: 10 gramov ČO JE TIBETSKÁ HUBA? Tibetská huba je kultúra baktérií a húb, ktoré po pridaní do mlieka naštartujú proces fermentácie, ktorého výsledkom je k…
-9% DOPRAVA ZADARMOKefírové zrno TIBETSKÁ HUBA 10 g + ebook
AUKCIA TIBETSKEJ HUBY: 10 gramov ČO JE TIBETSKÁ HUBA? Tibetská huba je kultúra baktérií a húb, ktoré po pridaní do mlieka naštartujú proces fermentácie, ktorého výsledkom je k…
-13% DOPRAVA ZADARMOEKO KYSELÉ MLIEKO živé bakteriálne kultúry od Dr. Kempistu
EKO KYSELÉ MLIEKO Mrazom sušené bakteriálne kultúry na výrobu domáceho kyslého mlieka Jemná chuť a bakteriálne zloženie ho predurčujú pre deti. Pretože bakté…
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac