Bakteriálne kultúry pre tvaroh na 50 L mlieka BROWIN
Bakteriálne kultúry pre tvaroh na 50 L mlieka BROWIN
Kód tovaru: 11953249118
- Kód výrobcu: 411243
- Značka: Browin
- Účel: Na tvaroh
- Obchodné meno: Bakteriálne kultúry pre tvaroh
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Dokonale vybraná zmes mrazom sušených baktérií mliečneho kvasenia, vďaka ktorej si pripravíte lahodný, domáci tvaroh alebo kyslé mlieko. Prídavok baktérií urýchľuje a stabilizuje proces tvorby tvarohu Príprava:
Do hrnca nalejte 5 litrov nízkopasterizovaného mlieka (do 74°C) alebo čerstvého mlieka a zohrejte na 40°C. Pridajte cca 0,3 g (cca 1/5 čajovej lyžičky) baktérií rozpustených v cca 30 ml studenej vody alebo mlieka. Odložte na 24 hodín pri izbovej teplote (tento proces vám umožní získať zrazené mlieko). Potom, aby ste získali tvaroh, postupne* zohrejte fermentované mlieko na 38-45 °C a udržiavajte nastavenú teplotu, kým sa neoddelí srvátka (aspoň 30 minút). Tvarohové zrná vložte do utierky, aby odkvapkali a vložte do chladničky asi na 8 hodín. Tvaroh odporúčame jesť so smotanou a pažítkou alebo na sladko s ovocím. *Čím nižšia teplota, tým jemnejší bude váš tvaroh. Aktivita produktu: 1 U. Hmotnosť bakteriálnych kultúr sa môže líšiť v závislosti od ich aktivity. Čerstvé mlieko - priamo od kravy, odporúča sa pasterizovať pri teplote cca 65⁰C 30 minút Zloženie: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktóza.
Vlastnosti produktu:
- Výrobca: Browin
- Dĺžka: 10,9 cm
- Šírka: 0,1 cm
- Výška: 16,5 cm
- Hmotnosť: 3 g
- Zamýšľané použitie: na tvaroh a tvaroh
- Kapacita:na 50 l mlieka
PODOBNÉ PRODUKTY
Zakwaska jogurt Acidolakt Bakteriálna kultúra 1 ks
Vivo Zakwaska Acidolakt živé bakteriálne kultúry - 1 fľaštička 0,5 g Z tohto zákysu získame acidofilné mlieko, teda jogurt s obsahom kmeňa Lactobacillus acidophilus. Tieto kultúry …
-18%Zakwaska pre kultúru baktérií Yoghurt Fit&Slim
Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Fit & Slim - 1 fľaštička po 0,5 g Štartér na prípravu domáceho jogurtu obsahuje živú mikroflóru bakteriálnych kultúr a jeho rozlišovacou zlož…
-16%Zakwaska Imu Bacteria Culture Jogurt 0,5g 1ks
Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Imu Yoghurt - 1 fľaštička po 0,5 g Zakwaska Imu-Yogurt je štartér pre domáci jogurt s obsahom probiotických kmeňov bakteriálnych kultúr, napr…
Jogurt Zakwaska Vegurt Do Vegurtu Vivo 2 ks
Zakwaska Simbilakt For Joghurt VivioVials v balení: 2 Zloženie: maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus…
Kvások na kefír Vivo Kefír 2 ks
Zakwaska For Kefír VivioPočet fľaštičiek v balení: 2 Zloženie: Maltodextrín, mikroflóra kefírových húb Čistá hmotnosť: 1 fľaštička = 0,5 g Počet baktérií v 1g: Baktérie mliečneho k…
Kváskové Entero pre jogurt Vivo jogurt 2 ks
Zakwaska Entero Vivio JogurtPočet fľaštičiek v balení: 2 Zloženie: Maltodextrín, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, B…
-8%Zakwaska Acidolakt For Jogurt Vivo Jogurt 2 ks
Zakwaska Acidolakt Vivio JogurtVialky v balení: 2Zloženie: maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Stre…
-8%Kysnuté cesto na jogurt Vivo jogurt 2 ks
Zakwaska For Joghurt VivioPočet fľaštičiek v balení: 2Zloženie: maltodextrín, lyofilizované kmene baktérií: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, L…
-27%Zakwaska Simbilakt For Jogurt Vivo Jogurt 2 ks
Zakwaska Simbilakt For Joghurt VivioVials v balení: 2 Zloženie: Maltodextrín, laktulóza, lyofilizované bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp.…
-18%set VEGURT SOURDEL NA JOGURT VEGE 2 fľaštičky
VIVOSET 2 X VEGURTU ACID 2 injekčné liekovky v súprave Dátum spotreby: 23.02.2023----------------------------------- -- -----------Čo je VEGURT Klasický jogurt sa vyrába z kravskéh…
Hodnotenie obchodu
Som nadmieru spokojná. Ďakujem
Zobraziť viac