Kempisty ECO NATURAL YOGURT lyofilizovaný
Kempisty ECO NATURAL YOGURT lyofilizovaný
Kód tovaru: 14342547522
- Kód výrobcu: EKO Jogurt L+ Slnko a Jedlo
- Značka: Sun & Foods
- Účel: Pre jogurt
- Obchodné meno: Jogurt l + sada baktérií na výrobu jogurtu
- Ďalšie vlastnosti: Ekologické, Nízkotučné, Raw (surové), Superpotraviny
- Certifikát: Ekologické poľnohospodárstvo
- Produkt neobsahuje: Farbivá, Cholesterol, GMO, Vajcia, Konzervačné látky, Palmový olej, Orechy, Semená/osivo, Pšenica, Sójové bôby, Transmastné kyseliny (hydrogenované)
- Hmotnosť produktu s obalom: 0,1 kg
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
-
Sprostredkovanie tovaru z Poľska
-
Rýchle doručenie a doprava zadarmo
-
Výber z 15 miliónov produktov
-
Kvalita a dôvera bez rizika
ECO Natural jogurt - lyofilizované baktérie na samokvasenie mlieka - 1 kus (originálne vrecúško od Jadwiga Kempista)
- Je to súbor baktérií na výrobu prírodného jogurtu z mlieka. Mrazom sušené baktérie vám umožňujú vykonávať vlastnú jogurtovú fermentáciu doma.
- Takto pripravený jogurt obsahuje podstatne viac mikroorganizmov, ktoré sú cenné pre vaše zdravie a zabezpečujú správne zloženie bakteriálnej flóry v črevách.
- Pravidelná konzumácia eko prírodných jogurtov pripravených s lyofilizovanými baktériami môže účinne pomôcť zvýšiť obranyschopnosť organizmu.
- Môže tiež pomôcť zmierniť príznaky rôznych autoimunitných ochorení.
- Vrecúško obsahuje baktérie: Streptococcus thermophilus, Lactococcus bulgaricus
- Z 1 vrecka získame 1 liter jogurtu. Produkt na opakované množenie, až 6 mesiacov
- Mrazom sušené baktérie vo vrecúšku sa ľahko množia. Fermentáciu bude môcť vykonať ktokoľvek podľa krokov v návode.
Ako používať:
- Pravidelne množte podľa pokynov. Najlepšie je množiť každé 1-3 dni, pretože baktérie, ktoré sa množia, sú často silné a žijú dlhšie.
- jogurt jeme pravidelne, najlepšie každý deň
Jogurtová terapia od Jadwiga Kempista. Ako začať?
1. Jogurtovú terapiu začíname s L+ jogurtom.
2. Po 14 dňoch pridáme ďalšie baktérie. Prírodný jogurt, kyslé mlieko alebo kefír.
Ráno stále pijeme jogurt L+ a na poludnie a večer druhý výrobok. Celkovo až 1 liter denne.
Ako vykonať prvú fermentáciu baktériami Sun and Food?
- 1 liter surového mlieka (najlepšie tučného kravského, kozieho alebo ovčieho mlieka) zohrejte na 80°C, aby ste zabili cudzie baktérie (na povrchu mlieka sa objaví prvá šupka) . Ak používame pasterizované mlieko (tzv. čerstvé mlieko skladované v chladničkách predajní), zohrievame ho len na teplotu 42°. UHT mlieko nie je vhodné na fermentáciu!
- Mlieko nalejte do sterilizovaných nádob v jogurtovači alebo inej nádobe (najlepšie sklenenej, obyčajnej plechovke použiť) a nechajte vychladnúť na teplotu približne 42 °C.
- Až teraz vrecúško s baktériami otvoríme, vlejeme do mlieka, premiešame a nádobu pevne uzavrieme. DÔLEŽITÉ: nádoba musí mať tesné veko!!
- Nechajte kvasiť 12-16 hodín pri teplote asi 42°C (fermentácia čas sa môže meniť v závislosti od vonkajších podmienok, napr. izbová teplota). Pokrm je možné vložiť do hrnca s teplou vodou alebo zabaliť do prikrývky, aby sa teplota udržala čo najdlhšie.
- Počkajte, kým nedosiahnete vhodnú hustú konzistenciu. Najlepšie je po 12 hodinách skontrolovať, či mlieko zhustlo. Ak je ešte riedka, pokračujte v kvasení, ak je nádoba v hrnci s vodou, vymeňte vodu za teplú. Skontrolujte po ďalších 2 hodinách. V ojedinelých prípadoch môže kvasenie trvať až 24 hodín.
- Nádobou netrasiete!
- Po vykysnutí odlepte vrchnák a vložte na niekoľko hodín do chladničky a potom uskladnite hotový jogurt v chladničke.
- li>
Viac fermentácií. Ďalšie násobenie sa uskutoční do 1-3 dní. Najneskôr do 7 dní. Čím je kvások starší, tým horšie sa množí.
- 1 liter surového mlieka (najlepšie tučného kravského, kozieho alebo ovčieho mlieka) zohrejte na 80°C, aby ste zabili cudzie baktérie (vyskytujú sa na povrchu mlieka).objaví sa prvý ovčí kožuch). Ak používame pasterizované mlieko (tzv. čerstvé mlieko skladované v chladničkách predajní), zohrievame ho len na teplotu 42°. UHT mlieko nie je vhodné na fermentáciu!
- Mlieko nalejte do sterilizovaných nádob v jogurtovači alebo inej nádobe (najlepšie sklenenej, možno použiť obyčajnú dózu) a ochlaďte na teplota cca 42°C.
- Do mlieka pridajte 4 polievkové lyžice vopred pripraveného jogurtu. Premiešajte a nádobu pevne uzavrite. DÔLEŽITÉ: nádoba musí mať tesné veko!!
- Nechajte kvasiť 6-12 hodín pri teplote cca 42°C (čas fermentácie sa môže meniť v závislosti od vonkajších podmienok izbová teplota). Miska sa dá vložiť do hrnca s teplou vodou alebo zabaliť do prikrývky, aby sa teplota udržala čo najdlhšie. Ďalší čas fermentácie je kratší ako ten prvý
- Počkáme, kým nedosiahneme vhodnú hustú konzistenciu. Najlepšie je po 6 hodinách skontrolovať, či mlieko zhustlo. Ak je ešte riedka, pokračujte v kvasení, ak je nádoba v hrnci s vodou, vymeňte vodu za teplú. Po ďalšej hodine skontrolujte.
- Pri množení sa vyvarujte trepaniu nádoby!
- Po vykysnutí odlepte vrchnák a odložte na ďalšiu hodinu do chladničky.niekoľko hodín a potom hotový kvások uložíme do chladničky.
- Množenie môžeme opakovať mnohokrátaj kvantitatívne, kým výrobok nestratí svoje vlastnosti (vôňa, konzistencia, zmeny chuti). To znamená, že sa musí naočkovať nová kultúra baktérií. Fermentácia by sa mala vykonávať v čo najsterilnejších podmienkach a nádoby a príslušenstvo by sa mali opariť, aby kmeň zostal čistý čo najdlhšie.
PACKETA - výdajné miesto
- Objednávky do 20 € (4,2 € doprava), nad 20€ je doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na náš sklad.
- Pri hmotnosti do 15 kg a do celkového obvodu balíka rozmeru 2 m.
- Za dodatočne vzniknuté náklady si účtujeme servisný poplatok vo výške 4,2 € za každý balík naviac, pri hmotnosti nad 15 kg alebo pri presiahnutí rozmerov celkového obvodu balíka (2 m) je účtované individuálne poštovné konzultované so zákazníkom v rámci objednávky vopred.
GLS SR - kuriér
- Objednávky do 20 € (4,9 € doprava), nad 20€ je doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na náš sklad.
- Pri hmotnosti do 30 kg a do celkového obvodu balíka rozmeru 3 m (3 m = 2x výška + 2x šírka + 1x dĺžka).
- Za dodatočne vzniknuté náklady si účtujeme servisný poplatok vo výške 5,99 € za každý balík naviac, pri hmotnosti nad 30 kg alebo pri presiahnutí rozmerov celkového obvodu balíka (3 m) je účtované individuálne poštovné konzultované so zákazníkom v rámci objednávky vopred.
GLS SR - Parcelshop
- Objednávky do 20 € (3,9 € doprava), nad 20€ je doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na náš sklad.
- Pri hmotnosti do 30 kg a do celkového obvodu balíka rozmeru 3 m (3 m = 2x výška + 2x šírka + 1x dĺžka).
- Za dodatočne vzniknuté náklady si účtujeme servisný poplatok vo výške 3,9 € za každý balík naviac, pri hmotnosti nad 30 kg alebo pri presiahnutí rozmerov celkového obvodu balíka (3 m) je účtované individuálne poštovné konzultované so zákazníkom v rámci objednávky vopred.
PACKETA ČR - výdajné miesto
- Cena dopravy je 2,9 € a do 15 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
GLS ČR - kuriér
- Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
GLS ČR - Parcelshop
- Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
Vašou objednávkou sa zaoberáme až po prijatí platby na náš účet. Za tovar môžete vopred zaplatiť
- zálohová platba (objednávky do 20 €) - 30 % z ceny tovaru + poštovné 3,9 € + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- zálohová platba (objednávky nad 20 € do 300 €) - 30 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- zálohová platba (objednávky nad 300 €) - 50 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- Plná čiastka - pri preberaní tovaru neplatíte nič navyše.
Vašu objednávku môžete uhradiť
- PREVODOM NA ÚČET
- VKLADOM NA ÚČET
- POŠTOVOU POUKÁŽKOU
Informácie o účte pre platbu
Meno a priezvisko: Milan Čelko KUPSITO
Tatra banka, a.s.
Hodžovo nám. 3
811 06 Bratislava
IBAN: SK1411000000002948180519
SWIFT / BIC: TATRSKBX
Pri úhrade je nutné uviesť variabilný symbol = ČÍSLO OBJEDNÁVKY (bez VS nebude možné priradiť platbu k objednávke).
chýba platba kartou
Zobraziť viac
PODOBNÉ PRODUKTY
Zakwaska pre kultúru baktérií Yoghurt Fit&Slim
Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Fit & Slim - 1 fľaštička po 0,5 g Štartér na prípravu domáceho jogurtu obsahuje živú mikroflóru bakteriálnych kultúr a jeho rozlišovacou zlož…
-16%Zakwaska Imu Bacteria Culture Jogurt 0,5g 1ks
Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Imu Yoghurt - 1 fľaštička po 0,5 g Zakwaska Imu-Yogurt je štartér pre domáci jogurt s obsahom probiotických kmeňov bakteriálnych kultúr, napr…
Jogurt Zakwaska Vegurt Do Vegurtu Vivo 2 ks
Zakwaska Simbilakt For Joghurt VivioVials v balení: 2 Zloženie: maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus…
-8%Zakwaska Acidolakt For Jogurt Vivo Jogurt 2 ks
Zakwaska Acidolakt Vivio JogurtVialky v balení: 2Zloženie: maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Stre…
-8%Kysnuté cesto na jogurt Vivo jogurt 2 ks
Zakwaska For Joghurt VivioPočet fľaštičiek v balení: 2Zloženie: maltodextrín, lyofilizované kmene baktérií: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, L…
-18%set VEGURT SOURDEL NA JOGURT VEGE 2 fľaštičky
VIVOSET 2 X VEGURTU ACID 2 injekčné liekovky v súprave Dátum spotreby: 23.02.2023----------------------------------- -- -----------Čo je VEGURT Klasický jogurt sa vyrába z kravskéh…
Vivo Zakwaska pre jogurt 2 injekčné liekovky
Vivo Zakwaska pre jogurt 2 injekčné liekovky VIVO KYSELNÝ JOGURT 2 FLAŠKY Zloženie: LAKTÓZA (Z MLIEKA), sacharóza, lyofilizované bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, Lact…
-24%Vivo Zakwaska Entero Jogurt 2 injekčné liekovky
VIVO Jogurt Entero kartón 2 kusy Jedna fľaštička sa používa na okyslenie 1 až 3 litrov jogurtu. Nezabúdajte, že predjedlá z kysnutého cesta musia byť uložené v chladničke. Na prípr…
-29%Zakwaska Pro Bio živé bakteriálne kultúry Vivo - 2x1g
Zakwaska Pro Bio živé bakteriálne kultúry Vivo - 2x1g Popis produktu: Opevnená flóra Zakwaska Simbilakt má najväčší počet bakteriálnych kultúr zo všetkých ponúkaných predk…
-26%Zakwaska Pro Bio živé bakteriálne kultúry Vivo - 2x1g
Zakwaska Pro Bio živé bakteriálne kultúry Vivo - 2x1g Popis produktu: Opevnená flóra Zakwaska Simbilakt má najväčší počet bakteriálnych kultúr zo všetkých ponúkaných predk…
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac