Ingagi Coffee COLUMBIA SUPREMO 1kg zr
Tovar bol pridaný do košíka.
Ingagi Coffee COLUMBIA SUPREMO 1kg zr
Tovar bol pridaný do košíka.

Ingagi Coffee COLUMBIA SUPREMO 1kg zr

Ingagi Coffee COLUMBIA SUPREMO 1kg zr

Kód tovaru: 13174925186

  • Značka: Ingagi Coffee
  • Kód výrobcu: 5905068088142
  • Druh kávy: Arabica
  • Krajina pôvodu: Kolumbia
  • Váha: 1000 g
  • Veľkosť balenia (g): 1000 g
  • Druh: Čierna káva
  • Ďalšie vlastnosti: Bez laktózy, Nízky glykemický index, Nízkotučné, Vegánske, Vegetariánske
  • Produkt neobsahuje: Protihrudkujúce látky, Farbivá, Cukor, Droždie, Lepok, GMO, Vajcia, Konzervačné látky, Laktóza, Mliečne výrobky, Palmový olej, Orechy, Semená/osivo, Pšenica, Sójové bôby, Transmastné kyseliny (hydrogenované)
  • Stav balenia: Originál

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

65,54 € 52,43 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Ingagi Coffee Columbia Supremo

Columbia Coffee Supremo je klasická, remeselne spracovaná káva, ručne zbieraná a potom podrobená mokrému spracovaniu. Vyvážené s príchuťou čokolády a sladkého karamelu a nízkou kyslosťou. Ideálne na espresso.

Columbia Supremo

✅ 100% Arabica

✅ praná z jedného pôvodu

✅ krajina pôvodu: Kolumbia, región Cauca

✅  úroveň praženia – tmavé

✅  vyvážená, čokoládová a karamelová chuť, nízka kyslosť, ideálne pre espresso

✅  ideálne pre espresso a kávu tvorcovia

✅  odporúčanie na varenie – kávovar, kávovar

Čerstvo pražená káva Ingagi pre koho?

✅  milovníci espressa,

✅  profesionálni baristi,

✅  domáci baristi,

✅  priaznivci nekompromisnej kvality,

✅  hľadači nových vôní a chutí,

✅  nadšenci zaujímavých odrôd, moderné a inovatívne spracovanie kávových zŕn ,

✅  všetci, ktorí sú ochotní experimentovať s alternatívnymi metódami varenia,

✅  kaviarne, ktoré sa zameriavajú o vysokej kvalite produktov z ich ponuky

Aké kávy môžem variť so zrnkami Ingagi Coffee?

Naše čerstvo pražené zrná sú ideálne na varenie: espresso a prípravu kávy na jeho základe - Americano a mliečne kávy: cappuccino, cafe latte, caffè mocha.

Máme tiež široký sortiment jemne pražených zŕn, ktoré sú ideálne na varenie filtrovanej kávy.

Naše kávy je možné pripraviť všetkými spôsobmi prípravy. Vyberte si vhodný druh zŕn. V závislosti od stupňa praženia zŕn a jemnosti mletia je možné naše kávy pripraviť:

Tmavý a stredný stupeň praženia zŕn:

w kávovary na espresso a portafiltre,

v kávovaroch,

priamo v šálke zaliatím vody na mletú kávu s teplotou 85 - 91 stupňov C.

Stredné a ľahké praženie, ideálne na varenie pomocou alternatívnych metód:

odkvapkávanie/prenášanie

aeropress

téglik (turecká káva)

Ingagi Coffee Stupne praženia.

1️⃣ Jasné. Ideálne pre alternatívne metódy varenia.

2️⃣ Stredné. Ideálne na prelievanie a kanvice na kávu.

3️⃣ Tmavé. Ideálne pre prístroje na prípravu espressa a kávovary.

Aký stupeň praženia kávy by ste mali zvoliť pre espresso?

Na prípravu espressa je najlepšie zvoliť tmavé a stredne pražená káva. Svetlo pražené zrná sa vyznačujú vysokou kyslosťou, čo v prípade espressa nie je žiadúce. Stredne pražené kávy sa vyznačujú dokonalou rovnováhou medzi sladkosťou a tónmi typickými pre danú odrodu. Tmavo pražené kávy sú však bohaté na tóny tmavej čokolády, orechov a karamelu, bez kyslosti.

Ingagi Stupne mletia kávy:

1️⃣ Jemné do Automatického prístroja na espresso.

2️⃣ V poriadku do Kávovaru.

3️⃣ Stredne jemné na varenie v Aeropresse.

4️⃣ Stredné na varenie v režime Odkvapkávanie/prenášanie. b>

5️⃣ Hrubé na varenie vo French press.

Aký stupeň mletia kávy mám zvoliť na prípravu espressa?

Všeobecným pravidlom je, že čím kratšie je káva v kontakte s vodou, tým jemnejšie by mala byť namletá. Kávu na espresso pomelte najemno, ale nie na prášok. Pod prstami by ste mali cítiť jemné zrnká kávy. Vďaka tejto mletej káve sa v banke kávovaru vytvorí primeraný tlak a voda bude rovnomerne prenikať cez pomleté ​​zrná.

Prečo je Ingagi Coffee dobrá?

Ponúkame výberové kávy Arabica s doloženým zdrojom pôvodu.

✅  Dovážame zrná z celého sveta, vrátane: z Afriky, Ázie, Strednej Ameriky a Južnej Ameriky.

✅  Spolupracujeme s malými plantážami a podporujeme miestne farmy prevádzkujúce arabské kávové plantáže.

✅  V našej pražiarni sa kávové zrná pražia priebežne v malých dávkach.

✅  Kávu pražíme v bubnových peciach pomocou vyvinutých senzorických profilov na extrakciu kávy zo zrna. jeho potenciál: aróma, sladkosť, tóny.

✅  Máme tieto certifikáty: Rainforest Alliance a niektoré z nami ponúkaných káv sa vyrábajú pomocou švajčiarskej vody a Swiss Water Organic technology.

Sme členom Asociácie špeciálnej kávy.

Otázky týkajúce sa kávy, ktoré nám kladiete najčastejšie:

Koľko gramov kávy by ste mali použiť na uvarenie obľúbeného nápoja?

Jednorazové espresso – 7 – 12 gramov kávy

✅ Dvojité espresso - 14 - 21 gramov kávy

✅  Kávovar - na okraj sitka nasypte správne namletú kávu bez toho, aby ste ho utláčali

✅  Prenos/odkvapkávanie – 6 – 6,5 gramov kávy na 100 ml vody

Aká by mala byť teplota sparovacej vodykávu?

Pamätáš! Káva nemá rada vriacu vodu. Optimálna teplota na varenie kávy je medzi 88 a 94 stupňami Celzia.To je teplotný rozsah, v ktorom po uvarení kávy vytiahneme všetky chute v nej obsiahnuté. V tomto teplotnom rozsahu varíme kávu alternatívnymi metódami, ako sú: drip, chemex, aeropress. Espresso sa však varí pri teplote nad 90 stupňov C (maximálne 94 stupňov C).

Aký je obsah kofeínu v káve?

Obsah kofeínu sa líši v závislosti od druhu. kávu. Arabica obsahuje 1 – 1,5 % kofeínu, čo je oveľa menej ako Robusta, v ktorej sa obsah kofeínu pohybuje od 1,8 – 4,0 %.

Obsah kofeínu v jednotlivých kávových nápojoch bude nasledovný:

✅  cold brew – (za studena varená káva) obsahuje až 150 mg kofeínu v 200 ml,

✅  25 ml šálky espressa (jedno espresso) – poskytuje približne 40 – 65 mg kofeínu,

✅  kávy na báze espressa – (mliečne kávy; cappuccino, latte macchiato) budú obsahovať rovnakú dávku kofeínu ako espresso použité na jeho prípravu),

✅  dvojitá espresso130 mg kofeínu v jednej porcii kávy,

✅ tradične varená káva - množstvo kofeínu je od 70 mg do 140 mg v 220 mlnápoje,

✅  káva z prekvapkávacieho kávovaru - je to 60-135 mg kofeínu v 125 ml,

✅  krozpustná káva 200 ml – poskytuje od50 mg do 80 mg kofeínu,

✅  káva bez kofeínu – obsahuje od 10 mg až 14 mg kofeínu v 250 ml nálevu.

Aký stupeň praženia kávy zvoliť pre espresso?

Na prípravu espressa je najlepšie zvoliť tmavú a stredne praženú kávu. Svetlé pražené zrná sa vyznačujú vysokou kyslosťou, ktorá nie je žiadúce v prípade espressa. Stredne pražené kávy sa vyznačujú dokonalou rovnováhou medzi sladkosťou a tónmi typickými pre danú odrodu. Tmavo pražené kávy sú na druhej strane bohaté na tóny tmavej čokolády, orechov a karamelu, bez kyslosti.

Aký stupeň praženia kávy by ste si mali zvoliť pre prelievanie?

Sľahšie pražené kávy fungujú najlepšie v kávovare na prelievanie. Káva pražená v svetlom profile prinesie to najlepšie z nej: kvetinové a ovocné tóny, jemnú sladkosť a kyslosť.

Prečo je káva kyslá?

Je dôležité pochopiť rozdiel medzi kyslou kávou a kyslosťou kávy.

Kyslosť kávy je najžiadanejším javom. Ušľachtilá Arabica, ktorá obsahuje viac ovocných tónov, bude mať vyššiu kyslosť ako Robusta, ktorá má oveľa viac horkosti.

Dobrá kyslosť prehlbuje chuťový profil nálevu a zmyslový zážitok. Kyslosť robí kávu nielen osviežujúcou a šťavnatou, ale „posilňuje“ aj ostatné chute – zvýrazňuje sladkosť a ovocné tóny.

Čo teda môže spôsobiť kyslosť kávy – nepríjemná, sťahujúca, sťahujúca chuť, často až ťažká prehltnúť?

✅ Nekvalitné kávové zrná - nezrelé, s chybami, ako sú choroby, plesne alebo mechanické poškodenia,

✅ Zastaraná káva -Nepríjemne kyslá káva je tiež výsledkom príliš dlhého skladovania a chemických procesov prebiehajúcich v káve. Kávové zrná majú vysoký obsah tuku, ktorý časom žlukne. Oxidačným procesom vzniká kyselina chlorogénová. Kávy obsahujúce túto látku budú mať vždy kyslú chuť

✅ Zanedbávanie kávovaru - neznesiteľnú kyslú chuť kávy môže spôsobiť aj zlý stav kávovaru použiť na varenie piva. Keď do kávovaru nalejeme vysoko mineralizovanú vodu, minerály sa usadzujú vo vnútri prístroja. Vodný kameň vo vnútri kávovaru pozostáva prevažne z vápnika, ktorý má slano-kyslú chuť a v spojení s kávou sa stáva ešte sťahujúcejším, sťahujúcim a nepríjemným,

✅ Proces varenia kávy - stojí za to vedieť, že aj kvalitná fazuľa môže mať nepríjemnú chuť, ak sa uvarí nesprávnym spôsobom. Pri varení kávy dbajte najmä na:

  • teplotu vody -príliš nízka môže spôsobiť neznesiteľnú kyslú chuť,
  • stupňové mletie káva -príliš hrubé častice môžu zvýšiť kyslosť,
  • doba lúhovania -príliš krátko uvarená káva môže chutiť nepríjemne,
  • množstvo kávy v porcii.

Čo znamená označenie microlot, single origin a blend v popise kávy?

Microlot -sú to zrná s jedinečnými vlastnosťami, ktoré sa vyskytujú na jednej plantáži. Kolekcia takýchto zŕn sa nazýva mikrolot (lot v angličtine znamená „porcia“ alebo „dávka“

Single origin znamená „jeden zdroj“ (nazývajú sa aj špeciálne kávy) - ide o homogénne kávy pochádzajúce z jedného, ​​presne vymedzeného miesta. Pojem opisujúci tento druh kávy je široký a môže znamenať kávu pochádzajúcu nielen z jednej krajiny, ale aj zrovnaká plantáž alebo dokonca jeden zber

✅  Zmes-  je zmes dvoch alebo viacerých káv, z ktorých každá pochádza z iného regiónu.

Prečo švajčiarska metóda Voda používaná na bezkofeínovú kávu je najbezpečnejšia a najekologickejšia?

Swiss Water Process® je patentovaná metóda bez kofeínu, pri ktorej sa na odstránenie 99,9 % obsahu kofeínu používa iba voda v káve, pričom si zachováva všetky svoje pôvodné vlastnosti. Tento proces využíva okrem vody aj čas a teplotu. Swiss Water® Process je ekologická a bezpečná dekofeinácia kávy bez použitia chemikálií.

Čo je to semienko hrášku?

Hrušky sú okrúhle zrná , ktorý je výsledkom osamelého rastu semena v kávovej čerešni.Najčastejšia forma kávového plodu má dve semená, proti sebe stojace plochým povrchom, niekedy sa však v dôsledku anomálií vyvinie len jedno guľovité semienko. Brusnice tvoria približne 5 % starostlivo vybraných plodín najvyššej kvality. Hrušky sa vyznačujú vyššou hustotou, plnšou a sladšou chuťou.

Naozaj bezkofeínová káva neobsahuje kofeín?

Napriek svojmu názvu nie je káva bez kofeínu 100% bez kofeínu. Aby bola káva považovaná za bezkofeínovú, musí sa z nej odstrániť najmenej 97 % kofeínu. Najbezpečnejšou a najekologickejšou metódou odstraňovania kofeínu z kávy je metóda Swiss Water®, vďaka ktorej sa zo zŕn odstráni 99,9 % kofeínu.

PODOBNÉ PRODUKTY

Zrnková káva Lavazza Super Crema 1000 g

Zrnková káva Lavazza Super Crema 1000 g

Zrnková káva Lavazza Super Crema POZOR: NAŠE KÁVY SÚ 100% ORIGINÁLNE, GARANTUJEME VAŠU SPOKOJNOSŤ S NAKUPOVANÍM. Unikátna zmes z pražiarne Lavazza.Turín. Kávové z…

od 30,17 €
Skladom > 5 ks
-7% DOPRAVA ZADARMO
Compagnia CORSINI Dell'Arabica COSTA RICA 500g zr

Compagnia CORSINI Dell'Arabica COSTA RICA 500g zr

Compagnia CORSINI Del'Arabica COSTARICA 500 g Corsini Compagnia Dell'Arabica Costa Rica je káva jediného pôvodu, pestovaná na úrodnej sopečnej pôde, na plantážach v…

38,19 € od 30,18 €
Skladom > 5 ks
-19% DOPRAVA ZADARMO
Zrnková káva Vaspiatta Milano Amore Mio 1 kg

Zrnková káva Vaspiatta Milano Amore Mio 1 kg

Zrnková káva Vaspiatta Milano Amore Mio 1 kg Zrnková káva Milano Amore Mio z Vaspiatta je špeciálne zložená zmes vysokokvalitných káv Arabica a prírodných káv z najlepších…

43,89 € od 30,21 €
Skladom > 5 ks
-29% DOPRAVA ZADARMO
CRAFT zrnková káva 100% Robusta Cherry AA ESPRESSO BAR DERBA COFFEE

CRAFT zrnková káva 100% Robusta Cherry AA ESPRESSO BAR DERBA COFFEE

Na našich aukciách sú kávy vždy čerstvo pražené pred odoslaním zákazníkovi. CRAFT – Čerstvo pražená káva 1000g Robusta beans Cherry AA CRAFT Coffee  vytvoril tím pražiarov …

50,40 € od 30,45 €
Skladom > 20 ks
-30% DOPRAVA ZADARMO
Ionia Espresso Superior 1kg talianska zrnková káva 80% Arabica

Ionia Espresso Superior 1kg talianska zrnková káva 80% Arabica

Ionia Espresso Superior 1kg kávových zŕn Ionia kávy sú na popredných miestach (Top 100 Espresso) v rebríčkoch, ktoré pripravujú baristi z celého sveta. Mnohí odborníci ju t…

50,79 € od 30,22 €
Skladom < 6 ks
-29% DOPRAVA ZADARMO
DAVIDOFF ESPRESSO 57 INTENZÍVNYCH ZRNKOV 2x 500g

DAVIDOFF ESPRESSO 57 INTENZÍVNYCH ZRNKOV 2x 500g

OBJAVTE S DAVIDOFF CAFE SKUTOČNÚ LUXUSNÚ CHUŤ PRE NÁROČNÝCH ĽUDÍ 2x Davidoff Espresso 57 Intese Najvyššia kvalita a jedinečná chuť: Davidoff Espresso 57 Intense. Najle…

49,73 € od 29,98 €
Skladom > 20 ks
-17% DOPRAVA ZADARMO
DAVIDOFF CAFE CREME ELEGANTNÉ BEZBUĽKY 2x 500g

DAVIDOFF CAFE CREME ELEGANTNÉ BEZBUĽKY 2x 500g

OBJAVTE S DAVIDOFF CAFE SKUTOČNÝ LUXUSNÝ CHUŤ PRE NÁROČNÝCH ĽUDÍ 2x Davidoff Cafe Crema Elegant Kvalita v každom dúšku: Davidoff Café Cr?me. Tajomstvo tejto neobyčajnej k…

42,54 € od 29,98 €
Skladom > 20 ks
-21% DOPRAVA ZADARMO
Káva Vaspiatta Milano Amore Mio 1 kg

Káva Vaspiatta Milano Amore Mio 1 kg

Káva Vaspiatta Milano Amore Mio 1 kg Kat. č. 1275074 Typ nápoja: Kávové zrná, 1000 g Typ nápoja: Arabica 80%, …

45,04 € od 30,25 €
Skladom > 20 ks
-15% DOPRAVA ZADARMO
BRAZILLIA AVE COFFEE BEANS 1KG - ČERSTVÉ Pražené z pražiarne kávy - BLUE ORCA

BRAZILLIA AVE COFFEE BEANS 1KG - ČERSTVÉ Pražené z pražiarne kávy - BLUE ORCA

Pozývame vás do výnimočného sveta Blue Orca Coffee , kde sa vášeň stretáva s najvyššou kvalitou. Naša káva nie je len nápoj, je to skutočný príbeh o chuti, ktorý ne…

42,41 € od 30,71 €
Skladom > 20 ks
-15% DOPRAVA ZADARMO
Zrnková káva Eduscho Professionale Caffé Crema

Zrnková káva Eduscho Professionale Caffé Crema

Zrnková káva Eduscho Professionale Caffé Crema Tchibo Coffee Service Unikátny proces praženia zŕn Arabica a Robusta dáva zrnám kávy Caffè Crema intenzívnu chuť …

41,87 € od 30,26 €
Skladom > 20 ks

Hodnotenie obchodu

4,7 Počet hodnotení: 204
Libor Grman | 19. 8. 2024 11:08
Náhradná sacia hadica na Yamahu. Jediný mali túto hadicu
Ivan Antal | 18. 9. 2024 10:27
velky vyber, dobre ceny
Zita G. | 11. 9. 2024 20:42
Odporúčam.
Nina | 22. 10. 2024 07:07
ok

Zobraziť viac