Dallmayr 500g PRODOMO Mletá káva bez kofeínu
Dallmayr 500g PRODOMO Mletá káva bez kofeínu
Kód tovaru: 9450439776
- Značka: Dallmayr
- Druh: Mletá káva
- Veľkosť balenia (g): 500 g
- Druh kávy: Arabica
- Obchodné meno: Prodomo entcoffeiniert
- Váha: 500 g
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
DALLMAYR Prodomo mletá káva bez kofeínu 500 g
DALLMAYR Prodomoje kombináciou zŕn arabiky z plantáží nachádzajúcich sa v horských oblastiach. Zrná na takýchto plantážach dozrievajú pomalšie, čo im dáva viac času na rozvinutie ich chuti a arómy. Okrem toho sú oveľa ťažšie a hustejšie ako tie, ktoré sa pestujú v nížinách.
___________________________________________________________________________________________ ___
Vlastnosti produktu:
- Intenzívna chuť✅
- Množstvo smotany – žiadna ❌
- Úroveň pečenia – stredná⭐⭐⭐✰✰
- Nebolo zbierané kofeín
- Kofeínový nápoj/obsah kávy. inated (kofeín a dráždivé látky boli odstránené). Potom je podrobený špeciálnemu zušľachťovaniu vyvinutému v pražiarni. Po spálení zmes vďaka takýmto úpravám stále vydáva svoju plnú vôňu a chuť. Treba spomenúť, že aj napriek nedostatku kofeínu má káva stále vysokú intenzitu, čím sa chuťou a vôňou nelíši od zmesí s kofeínom. Chuť je jemná s výraznými kyslými tónmi.
Ideálne na prípravu v filtrovom kávovare alebo v kaviarni.
___________________________________________________________________________________________ /p>
Informácie:
- Druh kávy: Mletá káva✅
- Zloženie: 100 % Arabica☕
- Čistá hmotnosť: 500 g✅
Druhy kávy - rôzne druhy kávy
, v porovnaní hrá veľa rôznych druhov kávy v porovnaní s kávou Arabica a Robusta. rabica (coffea arabica) a Robusta (coffea canephora). Tvoria 98 % celosvetovo vyrobenej surovej kávy.
Arabica je považovaná za ušľachtilejší z týchto dvoch druhov, pokiaľ ide o chuť, pestuje sa v nadmorskej výške až 2 200 m a starostlivo sa ručne zbiera. Čím vyššie káva rastie, tým je priemerná ročná teplota nižšia, takže plody kávy tam dozrievajú pomalšie. Preto majú viac času na vyvinutie lubrikantu, arómy a jemných kyselín.
ODRODY ZRNÍN:
- Arabica
Názov: Coffea arabica
Pôvod: 2000 20> Hem:08
Teplota: 15 ‒ 24°C
Tvar: Oválny, plochý, podlhovastý, so strihom do S
Aróma: Ušľachtilá, jemná, svieža, ovocná
Kofeín: Roll 4%>0. p> Názov:Coffea canephora
Pôvod: Kongo
Nadmorská výška: 0 ‒ 800 m
Teplota: približne 26°C, jednoduchý, okrúhly tvar
Priečny tvar
Dymová, korenistá, zemitá, drevitáKofeín: 1,8 – 4,0 %
Na pôvode záleží
Tajomstvo jedinečného charakteru kávy Dallmayr je už v surovej káve. Používame tie najlepšie horské rastliny z najlepších pestovateľských oblastí na svete. Našimi najdôležitejšími krajinami sú Etiópia, Papua Nová Guinea, Kolumbia a Brazília.
Najlepšie podmienky na pestovanie siahajú až po rovník, v takzvanom pásme kávových sadov. Káva rastie iba v tropických a subtropických zónach, na 23. stupňoch severnej zemepisnej šírky a 25. stupňoch južnej šírky. Kávové oblasti na sever a na juh od rovníka po celom svete sa tiahnu ako široká páska.
Pozdĺž tohto takzvaného pásu kávových sadov sa tento stimulant pestuje v približne 80 krajinách, z ktorých len niekoľko má hospodársky význam. Jedna tretina kávy, s ktorou sa obchoduje na svetovom trhu, sa vyrába v Brazílii.
Pestovanie
Rovnako ako v prípade vína, charakter kávy ovplyvňuje mnoho faktorov: vlastnosti pôdy, teplota a množstvo zrážok počas obdobia dozrievania ovplyvňujú chuť kávy.
Kávovník je citlivý. Potrebuje veľa starostlivosti a starostlivosti a vyváženú klímu - deň a noc. Potrebuje dostatočné množstvo zrážok a veľa tieňa, neznáša silný vietor ani extrémne horúčavy a nízke teploty. Pôda by mala byť bohatá na živiny a dobre uchovávať vodu, čo je napríklad prípad sopečných pôd. V zásade platí pre umiestnenie pestovateľskej plochy nasledovné pravidlo: čím vyššie káva rastie, tým je priemerná ročná teplota chladnejšia. Plody kávy dozrievajú pomalšie ‒ a majú viac času na rozvoj chuti, vône a najmä kyselín.
Bio káva pochádza zo zmiešaných kultúr. Na takýchto plantážach rastú nielen kávovníky, ale aj iné rastliny, napríklad banánovníky či iné vysoko rastúce stromy. Tvoria takzvané tienisté stromy, ktoré svojou vysokou hustou listovou strechou chránia citlivé kávovníky pred intenzívnym slnkom a silnými dažďami.
Nomenklatúra
Názov Dallmayr je synonymom pre produkty a služby vynikajúcej kvality s viac ako 300-ročnou tradíciou. Dallmayr je tiež jedným z najviacznámych nemeckých značiek kávy.
Hoci máme miestne korene v Mníchove, pôsobíme po celom svete. Vďaka obchodu s domácimi a medzinárodnými produktmi časom vznikli známe Delikatesy s vlastnou gastronómiou a cateringom. Služba kaviarne a predajných automatov sa vyvinula koncom 50-tych rokov 20. storočia, aby sa dnes stala najväčšou oblasťou obchodnej činnosti spoločnosti. Naše skúsenosti z nás urobili uznávaného partnera v oblasti obchodu, služieb a gastronómie.
Stupeň praženia kávy – ako ho klasifikujeme?
- 1/5 Približne od 130°C sa zložky surového obilia viditeľne premieňajú. Mení farbu zo zelenkastej na žltkastú.
- 2/5Tesne pred vznikom „prvého prasknutia“ okolo 190°C sú zrná ešte pevné, ale už svetlohnedé. Odvtedy sa arómy kávy rozvíjajú.
- 3/5Na filtrovanú kávu sú vhodné najsvetlejšie pražené kávy. Často majú zložitú ovocnú vôňu.
- 4/5 Stredne hnedé praženie sa dosiahne pri teplote približne 200 °C. Svieti ako Café Crème alebo silná filtrovaná káva.
- 5/5 Na prípravu espressa sú typické tmavé, čierno-hnedé zrná. Jemné ovocné kyseliny väčšinou zmiznú.
Len pod vplyvom praženia získajú zrná typickú hnedú farbu, ktorá sa spája s kávou. Počas prvých minút sa tvoria ovocné kyseliny, ktoré s časom praženia viac a viac miznú. To znamená, že čím dlhšie sa kávové zrno praží, tým je konečný produkt menej kyslý. Dlhé praženie zintenzívni farbu a chuť fazule. Tieto arómy z praženia vytvárajú typickú, príjemne horkú chuť espressa.
☕Príprava:
Aromatická káva, ktorá je ideálna na prípravu v automatických kávovaroch aj dvojkavovaroch. Varíte si doma kávu tradičnou metódou? Skvelá voľba. Táto káva vás nesklame.
_________________________________________________________________.
Bezpečné balenie produktu ho ochráni pri preprave výrobok je zabalený v ochrannej atmosfére. Po otvorení balenia skladujte na suchom a chladnom mieste.
Minimálna doba spotreby: 23. 5.
PODOBNÉ PRODUKTY
MK Cafe Mildano mletá káva bez kofeínu 250 g
Mletá bezkofeínová káva MK Cafe Mildano 250 g MK Cafe Mildano - bezkofeínová kávaJe to prírodná bezkofeínová káva s plnou chuťou a arómou.Vhodná ako do espresso kávovaru, tak aj…
-19%MK Cafe Mildano mletá káva bez kofeínu 250 g
Mletá bezkofeínová káva MK Cafe Mildano 250 g MK Cafe Mildano - bezkofeínová kávaJe to prírodná bezkofeínová káva s plnou chuťou a arómou.Vhodná ako do espresso kávovaru, tak aj…
-7%MK Cafe Mildano mletá káva bez kofeínu 250 g
Mletá bezkofeínová káva MK Cafe Mildano 250 g MK Cafe Mildano - bezkofeínová kávaJe to prírodná bezkofeínová káva s plnou chuťou a arómou.Vhodná ako do espresso kávovaru, tak aj…
-26%MK Cafe Mildano mletá káva bez kofeínu 250 g
Mletá bezkofeínová káva MK Cafe Mildano 250 g MK Cafe Mildano - bezkofeínová kávaJe to prírodná bezkofeínová káva s plnou chuťou a arómou.Vhodná ako do espresso kávovaru, tak aj…
-15%INKA BIO špaldová káva s figami 100g
Hedgehog Dyzio z obchodu naturalnosci-pl predstavuje produkt: INKA BIO špaldová káva s figami 100g 5901154046423 Bio Špaldová instantná cereálna káva s figami od Inka. Zloženie: …
-15%Lavazza DEK bez kofeínu mletá 250g
Lavazza DEK bez kofeínu mletá 250g Lavazza DEK bezkofeínová mletá káva 250g 【Minimálne do konca: 30/11/2023】 Lavazza Dek je zmes Arabiky (60 %) a Robusty (40 %), stredne pražená. Z…
-14%Bezkofeínová mletá káva LAVAZZA DEK 0,25 kg
Lavazza Dek v 0,25 kg balení je unikátna bezkofeínová zmes zŕn Arabica (60%) a Robusta. Vyznačuje sa príjemnou, sladkou chuťou s výraznými tónmi kvetov a sušeného ovocia a plnou ar…
Lavazza Dek 250g mletá káva bez kofeínu
Lavazza Dek 250 g mletá káva bez kofeínu Lavazza Dek je zmes Arabiky (60 %) a Robusty (40 %), stredne pražená. Zachováva si vôňu a chuť pravej kávy, aj keď bola zbavená kofeínu.…
-22%COSTA Káva bez kofeínu KÁVA MLETÁ 200G
COSTA Coffee Mletá káva BEZ KOFEÍNU 200GMletá káva bez kofeínu Costa Coffee Decaf Blend Stupeň praženia tejto kávy umožnil zdôrazniť jemnú arómu čerstvo praženej kávy v espresse aj…
Alternatíva kávy z koreňa púpavy
Alternatíva kávy z koreňa púpavy 150 g Zdraviu prospešné vlastnosti púpavy sú známe už od r storočia. Poľské plodiny púpavy sú cenené v Európe a Amerike Sever a juh a Ázia. Naša ká…
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac