KRUHOVÉ ZARIADENIE NA VARENIE SOUS VIDE POMALÝ VARNÝ HRNIEC 8,5L 520W
Kód tovaru: 15670685830
- Stav: Nové
- Značka: Profi Cook
- Dominantná farba: Strieborná/šedá
- Model: PC-SV 1112
- Výkon: 520 W
- Kapacita: 8 l
- Vlastnosti zariadenia: Odložený štart
- Funkcie varenia: Varenie s parou
- Komunikácia: Časovač, Termostat, Displej
- Bezpečnosť: Automatický spínač
- Ďalšie vlastnosti: LCD, Nepriľnavý povrch, Vstavaný displej, Jednoduché čistenie
- Vybavenie v cene: Kliešte, oceľový rám
- Hmotnosť produktu: 2,85 kg
- Hmotnosť produktu s obalom: 3,909 kg
- Kód výrobcu: PC-SV 1112
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
NAJVYŠŠIA KVALITA
HRNICE NA VARENIE SOUS VIDERENÁMOVANÁ SPOLOČNOSŤ PROFICOOK
model: SV-1112Sous-Vide obehové čerpadlo, vďaka ktorému môžete pripravovať pokrmy pomocou dlhého varenia metóda v tesne uzavretých plastových vrecúškach, vložených do horúcej vody.
Cieľom metódy je zachovať prirodzenú chuť a kvalitu potravín. Presné varenie jedla vďaka elektronickej regulácii teploty.
Sous vide je moderná metóda varenia, ktorá berie svet útokom. Jeho názov pochádza z francúzštiny a doslova znamená „vo vákuu“.
V mnohých krajinách sveta už sous vide nie je novým pojmom, keďže táto technika je prezentovaná v r. vysiela televízne programy, recepty na varenie a veľmi často sa používa v dobrých reštauráciách.
Prečo sa to deje? Tento vývoj je nepochybne výrazne ovplyvnený skutočnosťou, že jedlá pripravené touto metódou sú jedinečné, vynikajúce, vyznačujú sa jedinečnou chuťou a kvalitou.
Teplota vody je pri varení touto metódou rozhodujúca sous vide a vďaka obehovému čerpadlu sa dá veľmi presne určiť a udržať na konštantnej úrovni.
Štandardné teplotné rozsahy
Hovädzie mäso stredne zriedkavé: 54 – 59 °C
Hovädzie mäso stredné: 60 – 63 °C
Kuracie prsia: 60 -66°C
Šťavnaté, jemné bravčové mäso: 52-68°C
Tradičná ryba: 50- 56°C
Určenie času úplného zohriatia jedla metódou sous vide je celkom jednoduché, pretože voda má konštantnú teplotu. Zohriatie 2,5 cm hrubého kusu mäsa trvá približne hodinu, ďalších 2,5 cm sú ďalšie 2 hodiny. Pri použití metódy sous vide nie je možné, aby sa jedlo prehrialo 2-3 hodiny. viac, než je potrebný čas, nerobí veľký rozdiel.
Príklad odporúčaní pre výber času
Jemné hovädzie mäso: od 30 minút do 4 hodiny
Tvrdé hovädzie mäso: 3 až 24 a viac hodín
Jemné bravčové mäso: 45 minút až 8 hodín
Húževnaté bravčové mäso: 3 až 48 hodín
Kuracie mäso: 30 minút až 8 hodín
Ryba: od 10 minút do 3 hodín
Profi Cook SV-1112 je zariadenie sous-vide, ktoré vám umožní získať maximálny úžitok z tohto spôsobu varenia jedlo .
Aké sú výhody sous-vide? Sú to predovšetkým:
rovnomerné varenie a zadržiavanie tekutín obsiahnutých v potravinách.
⭐Najdôležitejšie vlastnosti ProfiCook Sous-Vide varné zariadenie:
Technika varenia Sous-Vide: vákuová metóda dlhého varenia jedla v tesne uzavretých plastových vreckách umiestnených v horúcej vode. Cieľom metódy je zachovať prirodzenú chuť a kvalitu potravín.
Nerezové puzdro
Precízne varenie jedlo vďaka elektronickej regulácii teploty ( max. odchýlka +/- 0,5 °C)
Zachováva vitamíny, živiny a arómu
Funkcia šetrného varenia, príprava jogurtu a udržiavanie teploty
LCD displej (modré podsvietenie)
Nastavenie teploty: 45 °C - 90 °C
72-hodinový časovač
Kapacita: 8,5 l
Varná nádoba (nepriľnavý povrch)
Veľké kontrolné okienko vo veku
Súprava obsahuje kliešte a nerezová mriežka na usporiadanie jedla pred varením
Hlavný výkon: 230 V, 50 Hz, 520 W
Pre vákuové balenie, odporúčame: pečatidlo ProfiCook PC-VK 1080
Výsledkom je jemné a šťavnaté jedlo plné chuti, vône a cenných nutričných hodnôt.
Výhodou navyše je, že pachy jedla sa nešíria po kuchyni ani po celom byte.
Takéto malé domáce spotrebiče do kuchyne sú nepostrádateľný doplnok v byte ľudí, ktorí tomu prikladajú veľký význam, čo jedia.
A prečo sa oplatí zaujímať o model ProfiCook SV-1112. ?
Nespornou výhodou je aj prehľadný elektronický displej, ktorý vám umožní kontrolovať, či varenie prebieha podľa plánu.
✔️Jedlo ako v reštaurácii
Technika sa používa v najlepších päťhviezdičkových reštauráciách po celom svete
✔️Žiadne ďalšie zariadenia
Na varenie už nepotrebujete sporák – všetko, čo potrebujete, je zariadenie a vákuovo balené produkty
✔️Zdravé varenie
Pomalé varením produktov balených vo vákuových vrecúškach zaistí, že nestratia vôňu, chuť a farbu a s nimi aj nutričnú hodnotu
✔️Čerstvosť
Od pomocou metódy varenia sous vide zostanú pokrmy dlhšie čerstvé, pretože sú pri takomto varení pasterizované
slimtex
Stav | Nové |
Značka | Profi Cook |
Dominantná farba | Strieborná/šedá |
Model | PC-SV 1112 |
Výkon | 520 W |
Kapacita | 8 l |
Vlastnosti zariadenia | Odložený štart |
Funkcie varenia | Varenie s parou |
Komunikácia | Časovač, Termostat, Displej |
Bezpečnosť | Automatický spínač |
Ďalšie vlastnosti | LCD, Nepriľnavý povrch, Vstavaný displej, Jednoduché čistenie |
Vybavenie v cene | Kliešte, oceľový rám |
Hmotnosť produktu | 2,85 kg |
Hmotnosť produktu s obalom | 3,909 kg |
Kód výrobcu | PC-SV 1112 |
PACKETA - výdajné miesto
- Objednávky do 20€ (4,2€ doprava), inak doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na sklad.
- Hmotnosť do 15 kg a do celkového obvodu balíka 2m.
- Pri presiahnutí hmotnosti alebo rozmerov je účtovaná individuálna cena dopravy konzultované so zákazníkom.
GLS SR - kuriér
- Objednávky do 20€ (4,9€ doprava), inak doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na sklad.
- Hmotnosť do 30 kg a do celkového obvodu balíka 3m.
- Pri presiahnutí hmotnosti alebo rozmerov je účtovaná individuálna cena dopravy konzultované so zákazníkom.
GLS SR - Parcelshop
- Objednávky do 20€ (3,9€ doprava), inak doprava zadarmo.
- Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na sklad.
- Hmotnosť do 30 kg a do celkového obvodu balíka 3m.
- Pri presiahnutí hmotnosti alebo rozmerov je účtovaná individuálna cena dopravy konzultované so zákazníkom.
PACKETA ČR - výdajné miesto
- Cena dopravy je 2,9 € a do 15 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
GLS ČR - kuriér
- Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
GLS ČR - Parcelshop
- Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
- Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
- Individuální doprava není možná.
Vašou objednávkou sa zaoberáme až po prijatí platby na náš účet. Za tovar môžete vopred zaplatiť
- Platba prevodom - zálohová platba (objednávky do 20 €) - 30 % z ceny tovaru + poštovné 3,9 € + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- Platba prevodom - zálohová platba (objednávky nad 20 € do 300 €) - 30 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- Platba prevodom - zálohová platba (objednávky nad 300 €) - 50 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- Platba prevodom - plná čiastka - pri preberaní tovaru neplatíte nič navyše.
Vašu objednávku môžete uhradiť
- PREVODOM NA ÚČET
- VKLADOM NA ÚČET
- POŠTOVOU POUKÁŽKOU
Informácie o účte pre platbu
Meno a priezvisko: Milan Čelko KUPSITO
Slovenská sporiteľňa, a.s.
Tomášikova 48
832 37 Bratislava
IBAN: SK7309000000005224213243
SWIFT / BIC: GIBASKBX<
Pri úhrade je nutné uviesť variabilný symbol = ČÍSLO OBJEDNÁVKY (bez VS nebude možné priradiť platbu k objednávke).
niekedy pokryvkáva
PODOBNÉ PRODUKTY
Hodnotenie obchodu
niekedy pokryvkáva
Zobraziť viac