Pommery | Kráľovská horčica z Meaux Cognac 500 g
Tovar bol pridaný do košíka
Pommery | Kráľovská horčica z Meaux Cognac 500 g
Späť Prejsť do košíka
Tovar bol pridaný do košíka
Späť Prejsť do košíka

Pommery | Kráľovská horčica z Meaux Cognac 500 g

Kód tovaru: 13821034380

Pommery | Kráľovská horčica z Meaux Cognac 500 g

Kód tovaru: 13821034380

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks34,28 € / ks
Pri kúpe 2 ks30,28 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks28,94 € / ks
43,94 € 34,28 € s DPH
Skladom > 5 ks
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Sprostredkovanie tovaru z Poľska
Výber z 15 miliónov produktov
Rýchle doručenie a doprava zadarmo
Kvalita a dôvera bez rizika

  • Značka: inny (Pommery)
  • Druh horčice: Francúzsky
  • Obchodné meno: Moutarde Royale au Cognac Pommery
  • Váha: 500 g

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Viac informácií o produkte >

Horčica Pommery de Meaux je jednou z najznámejších horčíc na svete. Jeho počiatky siahajú do roku 1632, ťažko uveriť, že je to už takmer 400 rokov. V roku 1760 opát z kapituly Meauxprezradil pánovi J.B.Pommerytajomstvo tejto originálnej horčice, ktorá sa v Meaux vyrábala viac ako 100 rokov. Odvtedy sa Moutarde de Pommery Meaux vyrába podľa rovnakého receptu. A áno, nielen Brie de Meaux (fantastický syr) sa stal výkladnou skriňou tohto malého mesta neďaleko Paríža.

-----------

Charakteristická kamenina, lakovaný uzáver, jednoduché zloženie, žiadny cukor - to všetko robí z Pommery horčicu známu a dostupnú po celom svete (škoda, že sa objavila len nedávno v Poľsko). Tu je verzia Royal, Pommery z Meaux obohatená o originálny francúzsky koňak.

Vyvážený, stredne mletý, na báze vody a soli, výborný ocot. Vynikajúce ingrediencie, oriešková chuť. Perfektne sa hodí k červeným a bielym mäsám, šalátom, vinaigrette omáčke, paštétam, neváhal by som ho použiť proti hydinovým párkom na steroidoch, či dokonca pilinovým párkom kabanos, ktoré nám závidí celý svet (poľské horčice dokonca závidia v Antarktíde).

Myslím si, že je to najlepšia obilná horčica na svete. Po použití je kamenina výborná nádoba na ceruzky, sušené kvety, alebo ako kvetináč), lakovaný, pravý korok (poznámka: pri preprave môže vytekať, nemá to vplyv na kvalitu horčice). Ako otvoriť tesnenie, na poslednej fotografii.

Zloženie: voda, horčica, ocot, soľ, 6% koňak, korenie

Nižšie sú uvedené niektoré kulinárske recepty, čo sa dá použiť na obilnú horčicu, starý francúzsky spôsob?

Cena výrobcu: 11,44 €

Na jednej z fotografií je profil tejto horčice, veľmi nápomocný pri výbere toho najlepšieho z radu Pommery (douceur - sladkosť, puissance - ostrosť, epicée - pikantnosť, fruitée - ovocná chuť, végétal - rastlinné príchute).

----- --

Krátka recenzia originálu Pommery de Meaux s horčicou:

"Pommery de Meaux je absolútne v prvej lige horčice. Má takmer 300-ročnú uznávanú históriu, a ak sa zahĺbite hlbšie, pravdepodobne to pôjde ďalej. Tu prichádzajú do úvahy mystické tajomstvá kňazov, opátov, mníchov, kanonikov, prelátov, biskupov spred stáročí, niekde niekto, raz, niekomu niečo pošepol a ono je známe, že sa navzájom svedomito kryjú (samozrejme pre dobro komunity). Ponúkajú starú francúzsku horčicu, granulovanú alebo čokoľvek, vo Francúzsku to volajú - L'Ancienne. Majú koňak, espelette korenie, figy, madagaskarské korenie a podobné doplnky, nehovoriac o obyčajnom mede. Ale stále je to starodávna horčica oblečená v moderných podobách, s veľmi zaujímavou chuťou a výraznou vôňou. Zakaždým ide o malé umelecké, remeselné alebo úžitkové dielo, aj keď ide o veľký výrobný podnik. A všetko je balené v dózach pripomínajúcich tie starodávne hlinené kameniny, no existuje aj edícia s lakovaným uzáverom a pravým korkom. Absolútny unikát, ani z Burgundska, ani z Paríža a dokonca ani zo Champagne. Povinné ochutnanie pre každého fanúšika horčicovej omáčky, väčšina bude spokojná... "

Najlepšie zjesť (čo neznamená, že by mal zjesť): 06/24 (horčica nie je mäso, hoci mu to vyhovuje)

-------

História horčice nie je vždy vážna:

https: //mustardo.pl/historia /in-short/

-------

GPT Chat nie je len technologickou inováciou, ale aj zdrojom kulinárske znalosti. Toto sú jeho tipy na to, čo použiť zrnitú, starodávnu alebo starofrancúzsku horčicu.

1. Kuracie filé v horčici „l'Ancienne“:

Zloženie:

• Kuracie filé

• 2 polievkové lyžice horčice “l'Ancienne”

• 2 polievkové lyžice smotany

• 1 polievková lyžica masla

• Soľ a korenie podľa chuti

Pokyny:

• Zohrejte maslo na panvici.

•• Kuracie filety opečte z oboch strán do zlatohneda.

• V malej miske zmiešajte horčicu "l'Ancienne" a smotanu.

• Pridajte horčicovú omáčku do kuracie mäso na panvici a niekoľko minút varte, kým omáčka nezhustne a obalí filety.

• Dochuťte soľou a korením podľa chuti.

• Podávajte s obľúbenými prílohami, ako sú zemiaky alebo zelenina.

2. Vinaigrette šalát s horčicou „l'Ancienne“:

Zloženie:

• Miešané listy šalátu

• Plátky slaniny

• Varené vajcia mäkké

• Krutóny

• horčica “l'Ancienne”

• Vínny ocot

• Olivový olej

• Soľ a korenie podľa chuti

Pokyny:

• Vajcia uvarte do mäkka a nakrájajte ich na polovice.

• Slaninu opečte do zlatista. a odložte papierovú utierku na odstránenie prebytočnej mastnoty.

• V malej miske zmiešajte horčicu "l'Ancienne", vínny ocot a olivový olej, aby ste vytvorili vinaigrette dresing.

• Vo veľkej mise zmiešame rozmixované listy šalátu, vajcia, slaninu a krutóny.

• Šalát pokvapkáme vinaigrette dresingom.

• Dochutíme soľou a korením podľa chuti aslúžiť.

3. Torta s cibuľou a horčicou „l'Ancienne“ (Pissaladière):

Zloženie:

• Lístkové cesto (hotové alebo domáce)

• 4 cibule , nakrájané na tenké plátky

• 2 lyžice olivového oleja

• 1 lyžica horčice “l'Ancienne”

• Niekoľko čiernych olív nakrájaných na plátky

p>

Pokyny:

• Vo veľkej panvici zohrejte olivový olej a na strednom ohni opečte cibuľu, kým nebude mäkká a zlatistá. Odstavte a nechajte vychladnúť.

• Lístkové cesto vypracujte do tvaru obdĺžnika alebo kruhu a potom ho položte na plech na pečenie.

• Cesto namažte horčicou "l'Ancienne".

p>

• Na horčicu položte cibuľu.

• Na cibuľu položte plátky čiernych olív.

• Pečte. v predhriatej rúre na 200 °C asi 20-25 minút alebo kým cesto nie je zlaté.

Tieto recepty predstavujú rôzne spôsoby použitia horčice „l'Ancienne“ v rôznych kulinárskych jedlách. Môžete si ich prispôsobiť podľa svojich chutí a kulinárskych preferencií. Užite si to!

4. Kuracia pečeň s horčicovou omáčkou „l'Ancienne“:

Zloženie:

• kuracia pečeň

• 2 polievkové lyžice horčice „l'Ancienne“

• 1/4 šálky kuracieho vývaru

• 2 lyžice smotany

• 1 lyžica masla

• Soľ a korenie podľa chuti

Pokyny:

• Kuraciu pečeň umyjeme, osušíme a nakrájame na kúsky.

• Na panvici rozohrejeme maslo a na oboch opečieme pečeň dozlatista. boky.

• Pridajte kurací vývar a na miernom ohni dusíme pečeň niekoľko minút, kým mäso nezmäkne.

• Zmiešajte horčicu "l'Ancienne" a smotanu, potom ju pridajte k pečeni na panvici.

• Dochuťte soľou a korením podľa chuti.

• Varte na miernom ohni niekoľko minút, kým omáčka nezhustne a pečeň nezhustne. dobre pokryté omáčkou.

• Podávajte s vašimi obľúbenými prísadami, ako sú zemiaky alebo zelenina.

5. Hovädzie mäso v horčicovej omáčke "l'Ancienne":

Zloženie:

• Hovädzie mäso (napr. steak)

• 2 polievkové lyžice horčice "l'Ancienne"

• 1/4 šálky hovädzieho vývaru

• 2 lyžice sójovej omáčky

• 1 lyžica masla

• Soľ a korenie podľa chuti

Pokyny:

• Hovädzie mäso ochuťte soľou a korením.

• Na panvici rozohrejte maslo a mäso opečte na miernom ohni z oboch strán, kým si želáte. hotové.

• Pridajte hovädzí vývar, sójovú omáčku a horčicu “l'Ancienne”.

• Varte niekoľko minút, kým omáčka nezhustne a mäso nebude dobre pokryté omáčka.

• p>

• Podávajte s vašimi obľúbenými prísadami, ako sú zemiaky alebo zelenina.

6. Mäsové guľky v horčicovej omáčke “l'Ancienne”:

Zloženie:

• Mleté mäso (napr. hovädzie, bravčové alebo miešané)

• 2 polievkové lyžice horčice l „Ancienne“

• 1/4 šálky kuracieho vývaru

• 1 nakrájaná cibuľa

• 2 strúčiky cesnaku nasekané

• 2 lyžice smotany

• Soľ a korenie podľa chuti

Pokyny:

• Zmiešajte mleté ​​mäso, polovicu nakrájanej cibule, cesnak, soľ a korenie v miske.

• Z mäsovej zmesi vytvorte fašírky a opečte ich na panvici do zlatista.

• Vyberte fašírky z panvice a opečte na nich zvyšnú cibuľu panvicu.

• Pridajte horčicu "l'Ancienne" a kurací vývar, potom vráťte mäsové guľky do panvice.

• Varte niekoľko minút, kým omáčka nezhustne.

• Varte niekoľko minút, kým omáčka nezhustne.

• p>

• Nakoniec pridajte smotanu a dochuťte soľou a korením podľa chuti.

• Mäsové guľky podávajte s omáčkou a obľúbenými polevami.

Dúfam, že tieto recepty spestrte svoje kulinárske menu. Dobrú chuť! Váš čet GPT ;-)

Značka inny (Pommery)
Druh horčice Francúzsky
Obchodné meno Moutarde Royale au Cognac Pommery
Váha 500 g

PACKETA - výdajné miesto

  • Objednávky do 20€ (4,2€ doprava), inak doprava zadarmo.
  • Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na sklad.
  • Hmotnosť do 15 kg a do celkového obvodu balíka 2m.
  • Pri presiahnutí hmotnosti alebo rozmerov je účtovaná individuálna cena dopravy konzultované so zákazníkom.

GLS SR - kuriér

  • Objednávky do 20€ (4,9€ doprava), inak doprava zadarmo.
  • Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na sklad.
  • Hmotnosť do 30 kg a do celkového obvodu balíka 3m.
  • Pri presiahnutí hmotnosti alebo rozmerov je účtovaná individuálna cena dopravy konzultované so zákazníkom.

GLS SR - Parcelshop

  • Objednávky do 20€ (3,9€ doprava), inak doprava zadarmo.
  • Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na sklad.
  • Hmotnosť do 30 kg a do celkového obvodu balíka 3m.
  • Pri presiahnutí hmotnosti alebo rozmerov je účtovaná individuálna cena dopravy konzultované so zákazníkom.

PACKETA ČR - výdajné miesto

  • Cena dopravy je 2,9 € a do 15 kg.
  • Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
  • Individuální doprava není možná.

GLS ČR - kuriér

  • Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
  • Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
  • Individuální doprava není možná.

GLS ČR - Parcelshop

  • Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
  • Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
  • Individuální doprava není možná.

Vašou objednávkou sa zaoberáme až po prijatí platby na náš účet. Za tovar môžete vopred zaplatiť

  • Platba prevodom - zálohová platba (objednávky do 20 €) - 30 % z ceny tovaru + poštovné 3,9 € + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
  • Platba prevodom - zálohová platba (objednávky nad 20 € do 300 €) - 30 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
  • Platba prevodom - zálohová platba (objednávky nad 300 €) - 50 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
  • Platba prevodom - plná čiastka - pri preberaní tovaru neplatíte nič navyše.

Vašu objednávku môžete uhradiť

  • PREVODOM NA ÚČET
  • VKLADOM NA ÚČET
  • POŠTOVOU POUKÁŽKOU

Informácie o účte pre platbu

Meno a priezvisko: Milan Čelko KUPSITO
Tatra banka, a.s.
Hodžovo nám. 3
811 06 Bratislava
IBAN: SK1411000000002948180519
SWIFT / BIC: TATRSKBX<

Pri úhrade je nutné uviesť variabilný symbol = ČÍSLO OBJEDNÁVKY (bez VS nebude možné priradiť platbu k objednávke).

4,8 278 hodnotení
Tomas 19.11.2024
maximalne
Peter 16.12.2024
Veľký výber tovarov, dobré ceny, perfektná kvalita a aj rýchle doručenie. Spokojnosť.
Vladimír Š. 20.11.2024
Spokojný som s dodaním i so samotným tovarom. Odporúčam zákazníkom kupsito.sk
Peter 27.9.2024
Na tovar som čakal síce trochu dlhšie, ale prišiel v poriadku. Odporúčam.
Sara 19.10.2024
Tovar dosiel
Šimon Helický 23.9.2024
Tovar došiel.
Ivan Antal 18.9.2024
velky vyber, dobre ceny
Uhro 27.10.2024
nemaju platbu kartou inak v poriadku

PODOBNÉ PRODUKTY

Hodnotenie obchodu

4,8 278 hodnotení
Jaro 19.11.2024
Veľmi spokojný
Božena Jenčíková 17.12.2024
Veľmi rýchle a vyhovujúce vyriešenie mojej objednávky
Kristína Dulová 21.9.2024
Zatiaľ žiadne negatíva. Môj prvý nákup.
Monika Zlamalova 19.11.2024
Spokojna ✴️✴️✴️✴️✴️

Zobraziť viac