Pommery | Francúzska horčica z Meaux 500 g
Tovar bol pridaný do košíka
Pommery | Francúzska horčica z Meaux 500 g
Späť Prejsť do košíka
Tovar bol pridaný do košíka
Späť Prejsť do košíka

Pommery | Francúzska horčica z Meaux 500 g

Kód tovaru: 13820267044

Pommery | Francúzska horčica z Meaux 500 g

Kód tovaru: 13820267044

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks31,75 € / ks
Pri kúpe 2 ks27,75 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks26,41 € / ks
44,72 € 31,75 € s DPH
Skladom > 5 ks
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Sprostredkovanie tovaru z Poľska
Výber z 15 miliónov produktov
Rýchle doručenie a doprava zadarmo
Kvalita a dôvera bez rizika

  • Značka: inny (Pommery)
  • Druh horčice: Francúzsky
  • Váha: 500 g

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Viac informácií o produkte >

Horčica Pommery de Meaux je jednou z najznámejších horčíc na svete. Jeho počiatky siahajú do roku 1632, ťažko uveriť, že je to už takmer 400 rokov. V roku 1760 opát z kapituly Meauxprezradil pánovi J.B.Pommerytajomstvo tejto originálnej horčice, ktorá sa v Meaux vyrábala viac ako 100 rokov. Odvtedy sa Moutarde de Pommery Meaux vyrába podľa rovnakého receptu. A áno, nielen Brie de Meaux (fantastický syr) sa stal výkladnou skriňou tohto malého mesta neďaleko Paríža.

-----------

Charakteristická kamenina, lakovaný uzáver, jednoduché zloženie, žiadny cukor - to všetko robí z Pommery horčicu známu a dostupnú po celom svete. Ako otvoriť tesnenie, na poslednej fotke.

Vyvážené, stredne mleté ​​(francúzska horčica nazývaná zrnitý, starý štýl alebo stará francúzska má pol na pol mleté ​​zrná s nemletými), na báze vody a soli, vynikajúce ocot. Vynikajúce ingrediencie, oriešková chuť. Ideálny k červenému a bielemu mäsu, šalátom, vinaigrette omáčke, paštétam, neváhal by som ho použiť proti hydinovým párkom na steroidoch a dokonca aj pilinovým párkom kabanos, ktoré nám závidí celý svet (poľské horčice nám závidia dokonca v Antarktíde);- )

Myslím si, že je to najlepšia obilná horčica na svete. Veľká kamenina (po použití perfektná nádoba na ceruzky, sušené kvety, alebo ako kvetináč), lakovaný, pravý korok (pozor, pri preprave môže vytiecť, nemá to vplyv na kvalitu horčice).

Zloženie: voda, horčica, ocot, soľ, korenie

Nižšie nájdete niekoľko receptov, na čo môžete použiť obilnú horčicu na starý francúzsky spôsob.

Na jednej z fotografií je profil tejto horčice, veľmi nápomocný pri výbere tej najlepšej z radu Pommery (douceur - sladkosť, puissance - ostrosť, epicée - pikantnosť, fruitée - ovocná chuť, végétal - rastlinné príchute).

Menšie veľkosti dostupné v iných ponukách, ako aj lacnejšia verzia s plastovým uzáverom.

-------

Krátky prehľad Pommery de Meaux s horčicou:

"Pommery of Meaux je absolútne prvou ligou horčice. Má viac ako 300-ročnú uznávanú históriu, a ak budete kopať hlbšie, pravdepodobne pôjde ešte ďalej.Tu sa nachádzajú mystické tajomstvá kňazov, opátov, mníchov, kanonikov, prelátov, biskupov spred stáročí; kdesi niekto raz niekomu niečo pošepkal a vieme, že sa svedomito kryjú {samozrejme pre dobro obce}. Ponúkajú starú francúzsku horčicu, zrnitú alebo ako to vo Francúzsku volajú - L'Ancienne. Majú koňak, espelette korenie, figy, madagaskarské korenie a podobné doplnky, nehovoriac o obyčajnom mede. Ale stále je to starodávna horčica oblečená v moderných podobách, s veľmi zaujímavou chuťou a výraznou vôňou. Zakaždým ide o malé umelecké, remeselné alebo úžitkové dielo, aj keď ide o veľký výrobný podnik. A všetko je balené v dózach pripomínajúcich tie starodávne hlinené kameniny, no existuje aj edícia s lakovaným uzáverom a pravým korkom. Absolútny unikát, ani z Burgundska, ani z Paríža a dokonca ani zo Champagne. Povinné ochutnanie pre každého fanúšika horčicovej omáčky, väčšina bude spokojná... "

Najlepšie zjesť (čo neznamená, že by mal zjesť): 07/24 (horčica nie je mäso, hoci mu to vyhovuje)

-------

História horčice nie je vždy vážna:

https: //mustardo.pl/historia /in-short/

--------

GPT Chat nie je len technologická inovácia, ale aj zdroj kulinárskych znalostí. Toto sú jeho tipy, ako používať obilnú, starodávnu alebo francúzsku horčicu.

1. Kuracie filé v horčici „l'Ancienne“:

Zloženie:

• Kuracie filé

• 2 polievkové lyžice horčice “l'Ancienne”

• 2 polievkové lyžice smotany

• 1 polievková lyžica masla

• Soľ a korenie podľa chuti

Pokyny:

• Zohrejte maslo na panvici.

• Kuracie filety opečte z oboch strán do zlatista.

• V malej miske zmiešajte horčicu "l'Ancienne" a smotanu.

• Pridajte horčicovú omáčku do kuracie mäso na panvici a niekoľko minút varte, kým omáčka nezhustne a obalí filety.

• Dochuťte soľou a korením podľa chuti.

• Podávajte s obľúbenými prílohami, ako sú zemiaky alebo zelenina.

2. Vinaigrette šalát s horčicou „l'Ancienne“:

Zloženie:

• Miešané listy šalátu

• Plátky slaniny

• Varené vajcia mäkké

• Krutóny

• horčica “l'Ancienne”

• Vínny ocot

• Olivový olej

• Soľ a korenie podľa chuti

Pokyny:

• Vajcia uvarte do mäkka a nakrájajte ich na polovice.

• Slaninu opečte do zlatista. a odložte papierovú utierku na odstránenie prebytočnej mastnoty.

• V malej miske zmiešajte horčicu "l'Ancienne", vínny ocot a olivový olej, aby ste vytvorili vinaigrette dresing.

• Vo veľkej mise zmiešajte zmiešané listy šalátu, vajcia, slaninu a krutóny.

• Šalát polejte vinaigrette dresingom.

• Dochuťte soľou a korením podľa chuti a podávajte.

3. Torta s cibuľou a horčicou „l'Ancienne“ (Pissaladière):

Zloženie:

• Lístkové cesto (hotové alebo domáce)

• 4 cibule , nakrájané na tenké plátky

• 2 lyžice olivového oleja

• 1 lyžica horčice “l'Ancienne”

• Niekoľko čiernych olív nakrájaných na plátky

p>

Pokyny:

• Vo veľkej panvici zohrejte olivový olej a na strednom ohni opečte cibuľu, kým nebude mäkká a zlatistá. Odstavte a nechajte vychladnúť.

• Lístkové cesto vypracujte do tvaru obdĺžnika alebo kruhu a potom ho položte na plech na pečenie.

• Cesto namažte horčicou "l'Ancienne".

p>

• Na horčicu položte cibuľu.

• Na cibuľu položte plátky čiernych olív.

• Pečte. v predhriatej rúre na 200 °C asi 20-25 minút alebo kým cesto nie je zlaté.

Tieto recepty predstavujú rôzne spôsoby použitia horčice „l'Ancienne“ v rôznych kulinárskych jedlách. Môžete si ich prispôsobiť podľa svojich chutí a kulinárskych preferencií. Užite si to!

4. Kuracia pečeň s horčicovou omáčkou „l'Ancienne“:

Zloženie:

• kuracia pečeň

• 2 polievkové lyžice horčice „l'Ancienne“

• 1/4 šálky kuracieho vývaru

• 2 lyžice smotany

• 1 lyžica masla

• Soľ a korenie podľa chuti

Pokyny:

• Kuraciu pečeň umyjeme, osušíme a nakrájame na kúsky.

• Na panvici rozohrejeme maslo a na oboch opečieme pečeň dozlatista. boky.

• Pridajte kurací vývar a na miernom ohni dusíme pečeň niekoľko minút, kým mäso nezmäkne.

• Zmiešajte horčicu "l'Ancienne" a smotanu, potom ju pridajte k pečeni na panvici.

• Dochuťte soľou a korením podľa chuti.

• Varte na miernom ohni niekoľko minút, kým omáčka nezhustne a pečeň nezhustne. dobre pokryté omáčkou.

• Podávajte s vašimi obľúbenými prísadami, ako sú zemiaky alebo zelenina.

5. Hovädzie mäso v horčicovej omáčke "l'Ancienne":

Zloženie:

• Hovädzie mäso (napr. steak)

• 2 polievkové lyžice horčice "l'Ancienne"

• 1/4 šálky hovädzieho vývaru

• 2 lyžice sójovej omáčky

• 1 lyžica masla

• Soľ a korenie podľa chuti

Pokyny:

• Hovädzie mäso ochuťte soľou a korením.

• Na panvici rozohrejte maslo a mäso opečte na miernom ohni z oboch strán, kým si želáte. hotové.

• Pridajte hovädzí vývar, sójovú omáčku a horčicu “l'Ancienne”.

• Varte niekoľko minút, kým omáčka nezhustne a mäso nebude dobre pokryté omáčka.

• p>

• Podávajte s vašimi obľúbenými prísadami, ako sú zemiaky alebo zelenina.

6. Mäsové guľky v horčicovej omáčke “l'Ancienne”:

Zloženie:

• Mleté mäso (napr. hovädzie, bravčové alebo miešané)

• 2 polievkové lyžice horčice l „Ancienne“

• 1/4 šálky kuracieho vývaru

• 1 nakrájaná cibuľa

• 2 strúčiky cesnaku nasekané

• 2 lyžice smotany

• Soľ a korenie podľa chuti

Pokyny:

• Zmiešajte mleté ​​mäso, polovicu nakrájanej cibule, cesnak, soľ a korenie v miske.

• Z mäsovej zmesi vytvorte fašírky a opečte ich na panvici do zlatista.

• Vyberte fašírky z panvice a opečte na nich zvyšnú cibuľu panvicu.

• Pridajte horčicu "l'Ancienne" a kurací vývar, potom vráťte mäsové guľky do panvice.

• Varte niekoľko minút, kým omáčka nezhustne.

• Varte niekoľko minút, kým omáčka nezhustne.

• p>

• Nakoniec pridajte smotanu a dochuťte soľou a korením podľa chuti.

• Mäsové guľky podávajte s omáčkou a obľúbenými polevami.

Dúfam, že tieto recepty spestrte svoje kulinárske menu. Dobrú chuť! Váš čet GPT ;-)

Značka inny (Pommery)
Druh horčice Francúzsky
Váha 500 g

PACKETA - výdajné miesto

  • Objednávky do 20€ (4,2€ doprava), inak doprava zadarmo.
  • Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na sklad.
  • Hmotnosť do 15 kg a do celkového obvodu balíka 2m.
  • Pri presiahnutí hmotnosti alebo rozmerov je účtovaná individuálna cena dopravy konzultované so zákazníkom.

GLS SR - kuriér

  • Objednávky do 20€ (4,9€ doprava), inak doprava zadarmo.
  • Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na sklad.
  • Hmotnosť do 30 kg a do celkového obvodu balíka 3m.
  • Pri presiahnutí hmotnosti alebo rozmerov je účtovaná individuálna cena dopravy konzultované so zákazníkom.

GLS SR - Parcelshop

  • Objednávky do 20€ (3,9€ doprava), inak doprava zadarmo.
  • Dodanie do 1 pracovného dňa od doručenia na sklad.
  • Hmotnosť do 30 kg a do celkového obvodu balíka 3m.
  • Pri presiahnutí hmotnosti alebo rozmerov je účtovaná individuálna cena dopravy konzultované so zákazníkom.

PACKETA ČR - výdajné miesto

  • Cena dopravy je 2,9 € a do 15 kg.
  • Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
  • Individuální doprava není možná.

GLS ČR - kuriér

  • Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
  • Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
  • Individuální doprava není možná.

GLS ČR - Parcelshop

  • Cena dopravy je 4,9 € a do 30 kg.
  • Dodání do 2 pracovních dnů od doručení na náš sklad.
  • Individuální doprava není možná.

Vašou objednávkou sa zaoberáme až po prijatí platby na náš účet. Za tovar môžete vopred zaplatiť

  • Platba prevodom - zálohová platba (objednávky do 20 €) - 30 % z ceny tovaru + poštovné 3,9 € + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
  • Platba prevodom - zálohová platba (objednávky nad 20 € do 300 €) - 30 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
  • Platba prevodom - zálohová platba (objednávky nad 300 €) - 50 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
  • Platba prevodom - plná čiastka - pri preberaní tovaru neplatíte nič navyše.

Vašu objednávku môžete uhradiť

  • PREVODOM NA ÚČET
  • VKLADOM NA ÚČET
  • POŠTOVOU POUKÁŽKOU

Informácie o účte pre platbu

Meno a priezvisko: Milan Čelko KUPSITO
Tatra banka, a.s.
Hodžovo nám. 3
811 06 Bratislava
IBAN: SK1411000000002948180519
SWIFT / BIC: TATRSKBX<

Pri úhrade je nutné uviesť variabilný symbol = ČÍSLO OBJEDNÁVKY (bez VS nebude možné priradiť platbu k objednávke).

4,8 278 hodnotení
Simona Turbová 27.10.2024
Objednala som hračku pre svoje vnúča. Ďakujem
Božena Jenčíková 17.12.2024
Veľmi rýchle a vyhovujúce vyriešenie mojej objednávky
Jozef Michalič 26.11.2024
OK
Paviel Licovský 3.10.2024
Produkty, ktoré som inde nenašiel. Spokojný.
Palo 7.11.2024
Veľký výber produktov. Mohla by byť aj platba kartou.
Marcela D 19.11.2024
Objednávala som študentskú stoličku do izby a som veľmi spokojná s nákupom. Stolicka je krásna a nákup bol bezproblémový a dodanie rýchle. Dakujem.
Ján Tóth 19.11.2024
Veĺmi spokojný.
Ďakujem.
Lenka Pekaríková 13.9.2024
Problém nájsť produkt, ktorý som chcela, ale podarilo sa. Tovar došiel v poriadku.

PODOBNÉ PRODUKTY

Hodnotenie obchodu

4,8 278 hodnotení
Simona Borská 26.10.2024
Dobrý výber. Dlhšia doba doručenia.
Matej Kotlár 26.9.2024
Objednal som hrnček s potlačou ako darček.
Ďakujem
Eva 18.12.2024
Rýchle doručenie, dobrá komunikácia
Zdeno Pivko 11.12.2024
Ok

Zobraziť viac